- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LG LCD és LED TV-k
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
S0m30n3
aktív tag
Ezeket végképp nem ismerem, egyetlen órán vettük érintőlegesen az adatbáziskezelést. MSSQL volt a gépemen, gondoltam menni fog, de hát nem jött össze. De most már legalább tudom, hogy az általad írtak is léteznek.

(#4810) floatr : a-a, december végén nekiálltam, alapok már meg voltak, de az adatbázishoz való csatlakozással azóta szívtam, gondoltam már megkérdezem itt. közben meg persze volt jó pár egyéb vizsgám, amikre szintúgy kellett készülni, nem csak ez a tárgyam létezik.
Netbeans vs Eclipse témához (ha már véletlen elindítottam
) : Eclipse-et nem is túlzottan próbáltam ki, mi órán Netbeans-ben dolgoztunk (persze lehetett Eclipse-ben is), de tanulási szakaszra inkább nem próbálkozom mással, órait követem. Amire kell, arra jó, de majd Eclipse-et is tervezem felfedezni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) : Eclipse-et nem is túlzottan próbáltam ki, mi órán Netbeans-ben dolgoztunk (persze lehetett Eclipse-ben is), de tanulási szakaszra inkább nem próbálkozom mással, órait követem. Amire kell, arra jó, de majd Eclipse-et is tervezem felfedezni.