- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
válasz
pakriksz #3690 üzenetére
ezt a hashelést a szerveren egy egyszerű shell script is megoldja, azon kell gondolkodni, hogy mi van az almappákkal, azt hogyan kezeled le. meg azon, hogy ha jól értem ez egy egyszerű FTP szerver lenne? vagy mi szolgálná ki a klienst a szerver oldalon? ..szóval azon, hogy hogyan triggereled szerver oldalon, hogy ok, akkor most csináld meg a file-ok hashét. Bár ez akár lehet egy állandóan futó program is, ami változtatás esetén újra generálja a zip fájlt, amiben a többi fájl hashét tárolod. De amúgy egyszerű elgondolás, fapados, de biztos működne, én azonban ha egy mód van rá, mindenképpen legalább egy szervletet futtatnék szerver oldalon, mert jóval szofisztikáltabb megoldást és későbbi kiterjeszthetőséget biztosít.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest