Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• skoda12
    aktív tag

1. Mivel fejleszem? Fejlesztő környezet belövéséhez van valami leírásod?
    (Én ugye Ubuntu terminálból mvn grails:run-app paranccsal nyomom, na de az nem semmi, hogy 700megát megeszik...)

2. Én ettől az ízéttől tudok, de nagyon falra mászni, hogy a View-okat: Create, Update, hogyan lehet befolyásolni, esetleg felül írni? Ugyanis szeretném a beviteli mezők és labelek sorrendjét ÉN meghatározni, és ne pedig a groovy határozza meg! Ettől falra tudok mászni.

Soak, amikor tutorialt csináltam akkor tetszett, na de amikor magamtól kell, akkor ajaj, már nem hiába hagyták ki a sok részt a tutorialból.

1. Gyors probalgatasra jo a run-app, de vigyazni kell vele, mert attol meg, hogy o tudja futtatni a projektet, egy webcontainerben meg nem biztos, hogy futni fog. mvn grails:war-ral lehet war fajlt kesziteni es azt deployolni egy tomcatre pl. Ekkor jot elo nalunk is a gubanc, hogy csomo felesleges dolgot bepakolt a war fajlba alapbol. Pl servlet apit is, ami teljesen felesleges, mert minden webcontainer classpathjan ott van es emiatt be sem toltodik a program.
    Amugy fejlesztokornyezetnek eclipse java ee verzioja pl jo, csak market placerol meg fel kell tenni a grails es groovy plugineket.

2. Ezt nem tudom. A view layert megirtuk gwt-ben, igy olyan sorrendben dobaltunk ra controlokat, amilyenben akartunk.

Új hozzászólás Aktív témák