Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Raspberry Pi
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBG
senior tag
Az EE egyre inkább háttérbe szorul a Springgel szemben.
A Springgel érdemes kezdeni szvsz, mert aki ismeri a Springet, az nagyon könnyen tud átnyergelni EE-re, de csak EE ismerettel a Spring a vérhugyozás kategóriája.
Itt a 3-as Springről beszélek. Az előző változatok az XML tengere....bottal nem nyúlnék hozzá. Spring is támogat JSF,JSP techonlógiákat.
A Spring is egyébként egy qrva nagy framework/tool/solution halmaz.
Van Spring MVC, Sping JS, Spring Webflow, Spring Security.....sorolhatnám napestig. Ezekből a Spring Security és az MVC már de facto szabvány.
-
Soak
veterán
Köszi, ezekkel tisztában vagyok, nem csak úgy poénból kezdtem el foglalkozni vele, hanem azért mert nem sokára juniorként munkába állok és ugyan intenzív oktatáson részt fogok venni, már most el szeretnék vele kezdeni foglalkozni, mert van rá időm. A kérdés lényege az volt, hogy felesleges időt ne pazaroljak arra amire nem kell.
TBG : Köszi ezt már megtaláltam, de egy ideje nézegetem már, hogy akkor most mi is van
. Még nem találtam meg a fogást, hogy miként kezdjem el, az SE tutoriallal lassan végzek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Futás, futópályák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Formula-1
- Borderlands 4
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Újszerű APPLE Macbook Pro 16" - M3 Pro - 18GB - 512GB SSD - 23 Ciklus - 100% akku -ezüst- 2+ év gar
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Még nem találtam meg a fogást, hogy miként kezdjem el, az SE tutoriallal lassan végzek.