Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell Precision munkaállomások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBG
senior tag
Az EE egyre inkább háttérbe szorul a Springgel szemben.
A Springgel érdemes kezdeni szvsz, mert aki ismeri a Springet, az nagyon könnyen tud átnyergelni EE-re, de csak EE ismerettel a Spring a vérhugyozás kategóriája.
Itt a 3-as Springről beszélek. Az előző változatok az XML tengere....bottal nem nyúlnék hozzá. Spring is támogat JSF,JSP techonlógiákat.
A Spring is egyébként egy qrva nagy framework/tool/solution halmaz.
Van Spring MVC, Sping JS, Spring Webflow, Spring Security.....sorolhatnám napestig. Ezekből a Spring Security és az MVC már de facto szabvány.
-
Soak
veterán
Köszi, ezekkel tisztában vagyok, nem csak úgy poénból kezdtem el foglalkozni vele, hanem azért mert nem sokára juniorként munkába állok és ugyan intenzív oktatáson részt fogok venni, már most el szeretnék vele kezdeni foglalkozni, mert van rá időm. A kérdés lényege az volt, hogy felesleges időt ne pazaroljak arra amire nem kell.
TBG : Köszi ezt már megtaláltam, de egy ideje nézegetem már, hogy akkor most mi is van
. Még nem találtam meg a fogást, hogy miként kezdjem el, az SE tutoriallal lassan végzek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Még nem találtam meg a fogást, hogy miként kezdjem el, az SE tutoriallal lassan végzek.