Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
''Egészen biztos vagy benne hogy van a servlet-api.jar-ban javax/servlet könyvár, ugye?''
Nos, nemA servlet.jar kell nekem, csak az nincs a gépemen. Most így hirtelen rántottam le netről, azzal fordítva úgy tűnik megoldódik, csakhát ez kicsit nem elegáns megoldás...
Én is Eclipseztem, mindaddig, amíg olyan sorokat alá nem huzogatott nekem meg szopatott, hogy nem hajlandó lefordítani, amit parancssorból simán fordítottam. És ezzel hosszú órákat szúrtam el, mire rájöttem, nem bennem van a hiba. NetBeans-szel meg az a bajom, hogy lassú. De igazad van, jó lenne egy IDE. Lehet felteszem a legújabb Eclipse-t, hátha javítottak rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Viccrovat
- BMW topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest