- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Olcsóbb NAND flashmemóriákat prognosztizál a Trendforce
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
Aktív témák
-
faster
nagyúr
Küldtem mailt.
-
Bobojsza
aktív tag
no a jo az volna ha a felso frame tartalmazna a menut, de mivel ez mondjuk 180 pixel magas lenne es ebbool a menu nemigen loghatna ki ezert lenne jo haaz atloghatna a masik frame-be is de ha nem hat nem...
a lenyeg legyen felul a menusor
a folso frameben nem lenne mas csak 1 kep meg nem szoveg ez allandoan ott lenne
az also frame tartalma valtozna, a menubol kene ezt vezerelni -
Bobojsza
aktív tag
na figyi, persze megvan a frame neve maskent nem is lehetne ket frame van 1 also meg 1 felso
a java-ban a hivatkozasra a kovetkezo segitseg van adva...
// AddItem(id, text, hint, location, alternativeLocation);
// AddSubItem(idParent, text, hint, location, linktarget);
itt az utolso helyre ha a cel frame nevet irom meg kene ott jelennie de nem is ez a gond...
Ha a frame reszt tartalmazo progiban akarom ezt a java-t hivni az nem m1, nem jelkenik + 1*uen a menusor, ha az 1ik frame ablakbeli html-ben akkor +jelenik, de mivel nem tud framek letezeserol ott nyitja meg ahol van... -
Bobojsza
aktív tag
Van 1 kis java menusorom, amit szeretnek frame-s lapra alaklmazni, ugy van megirva, hogy erre van lehetoseg, legalabbis ezt mondtak, mert csak ugy kaptam, ehez lama vagyok, de van leiras rola, es aszerint menie kell.
De az alap frame-s oldalra kene elhelyeznem, ha az egyik frame ablakba hivom be 1 masik html-bol, akkor az nem tudja hogy frame-rol van szo. Igy + nem jelenik meg a menu, ha a frame-s reszbe teszem.
Miert mi a teendo!?
Elore is koszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vírusirtó topic
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android szakmai topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Sorozatok
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest