- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- RAM topik
Aktív témák
-
faster
nagyúr
Küldtem mailt.
-
Bobojsza
aktív tag
no a jo az volna ha a felso frame tartalmazna a menut, de mivel ez mondjuk 180 pixel magas lenne es ebbool a menu nemigen loghatna ki ezert lenne jo haaz atloghatna a masik frame-be is de ha nem hat nem...
a lenyeg legyen felul a menusor
a folso frameben nem lenne mas csak 1 kep meg nem szoveg ez allandoan ott lenne
az also frame tartalma valtozna, a menubol kene ezt vezerelni -
Bobojsza
aktív tag
na figyi, persze megvan a frame neve maskent nem is lehetne ket frame van 1 also meg 1 felso
a java-ban a hivatkozasra a kovetkezo segitseg van adva...
// AddItem(id, text, hint, location, alternativeLocation);
// AddSubItem(idParent, text, hint, location, linktarget);
itt az utolso helyre ha a cel frame nevet irom meg kene ott jelennie de nem is ez a gond...
Ha a frame reszt tartalmazo progiban akarom ezt a java-t hivni az nem m1, nem jelkenik + 1*uen a menusor, ha az 1ik frame ablakbeli html-ben akkor +jelenik, de mivel nem tud framek letezeserol ott nyitja meg ahol van... -
Bobojsza
aktív tag
Van 1 kis java menusorom, amit szeretnek frame-s lapra alaklmazni, ugy van megirva, hogy erre van lehetoseg, legalabbis ezt mondtak, mert csak ugy kaptam, ehez lama vagyok, de van leiras rola, es aszerint menie kell.
De az alap frame-s oldalra kene elhelyeznem, ha az egyik frame ablakba hivom be 1 masik html-bol, akkor az nem tudja hogy frame-rol van szo. Igy + nem jelenik meg a menu, ha a frame-s reszbe teszem.
Miert mi a teendo!?
Elore is koszi!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VoLTE/VoWiFi
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest