- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- RAM topik
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecoh
csendes tag
THX a hsz-ket,sikerűlt a GAP progival kiszedni és egyenlőre waw-be konvertálni a számokat végre
-
mg105
senior tag
egy jack-jack kábellel összekötöd a hangkari audio-in és audio-out kivezetését, és pl goldwave-el felveszed, aztán levágod azt, ami nem kell. de ha konkrétan kell szám, akkor kérdezd meg a számokat a ''Nem tudom a dal címét...'' topicban!
[Szerkesztve] -
Enclave
aktív tag
Hi!
Én speciel csak olyan progit tudok ami tudtommal (én csak ilyenhez használtam de attól még lehet jó máshoz is!) az EA-s játékokból szedi ki a zenét és a hangokat. A neve: Game Audio Player röviden: GAP ,asszem. Keress rá keresővel.
A kezelése egy kicsit ostoba de néhány perc után hozzá lehet szokni...
Ja és néha van úgy, hogy nem csak audio file-okat ''detektál'' és így kiakad de ha tudod, hogy mit keresel akkor nem lehet gond.(ugyanis vmi olyasmi a működési elve, hogy minden file-t a játék könyvtárában ''végigscannel'' és audio file-okat keres bennük, ha vmit talál akkor jelez) -
fecoh
csendes tag
Igazándiból a menű zenékről lenne szó.
-
fecoh
csendes tag
Sziasztok,valaki nem tud olyan progit amivel játék alatti zenéket lehetne kiszedni valamilyen progival,mintha régebben hallottam volna valamilyen porgiról ,de lehet félrehallottam.
Igazából a régi fifák zenéit szeretném kiszedni ergo: WC98,RTCW98,fifa99,2000 stb.
THX a segítséget skacok
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest