Új hozzászólás Aktív témák
-
fecoh
csendes tag
THX a hsz-ket,sikerűlt a GAP progival kiszedni és egyenlőre waw-be konvertálni a számokat végre
-
mg105
senior tag
egy jack-jack kábellel összekötöd a hangkari audio-in és audio-out kivezetését, és pl goldwave-el felveszed, aztán levágod azt, ami nem kell. de ha konkrétan kell szám, akkor kérdezd meg a számokat a ''Nem tudom a dal címét...'' topicban!
[Szerkesztve] -
Enclave
aktív tag
Hi!
Én speciel csak olyan progit tudok ami tudtommal (én csak ilyenhez használtam de attól még lehet jó máshoz is!) az EA-s játékokból szedi ki a zenét és a hangokat. A neve: Game Audio Player röviden: GAP ,asszem. Keress rá keresővel.
A kezelése egy kicsit ostoba de néhány perc után hozzá lehet szokni...
Ja és néha van úgy, hogy nem csak audio file-okat ''detektál'' és így kiakad de ha tudod, hogy mit keresel akkor nem lehet gond.(ugyanis vmi olyasmi a működési elve, hogy minden file-t a játék könyvtárában ''végigscannel'' és audio file-okat keres bennük, ha vmit talál akkor jelez) -
fecoh
csendes tag
Igazándiból a menű zenékről lenne szó.
-
fecoh
csendes tag
Sziasztok,valaki nem tud olyan progit amivel játék alatti zenéket lehetne kiszedni valamilyen progival,mintha régebben hallottam volna valamilyen porgiról ,de lehet félrehallottam.
Igazából a régi fifák zenéit szeretném kiszedni ergo: WC98,RTCW98,fifa99,2000 stb.
THX a segítséget skacok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- HP 17,3"HD+,core i5 8265(8x3,9Ghz),8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M4 Pro 12CPU/16GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged