Aktív témák
-
supercow
őstag
A Matrox P750 is tud TripleHead módot és kb a Parhelia felébe kerül.
Bővebben: link
Csak pénz kell venni még 2 monitort hogy meglegyen a 3
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
atinál: az talán megy, hogy asztalon jobb gomb --> tulajdonságok --> ''2'' képernyő --> jobb gomb --> csatlakoztat --> asztal kiterjesztése --> utána ''2'' képernyő húzogat jobbra-balra ahogy tetszik...
gamék alatt még nem próbáltam.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
somodisoma #35 üzenetére
Szerintem ez programfüggő is. Mert van ami splittel és kész. Talán a játék beállításainal van valami használható, bár még eddig nem találkoztam ilyennel.
-
MEnnyibe kerül a MATROX Parhelia?
Csak mert a matrox 2D-ben jeleskedik, profin, és itt meg egy profi 3D-s kareszt csinált...
-
somodisoma
senior tag
Engem az viszont nagyon erdekelne, hogy azt meg lehet-e csinalni, hogy ha ketten jatszunk mondjuk egy autos jatekot a haverommal, akkor nem split kepernyovel megoldani, hanem egyikunk a monitoron, masikunk a TV-n latja a palyat (es magat persze).
-
attilam
őstag
válasz
axlrose1973 #30 üzenetére
Csak zavaró, ahogy a monitorok el vannak választva. Szóval nem folytonos a kép.
-
supercow
őstag
Matrox surround gaming:
Bővebben: link -
Flashy
veterán
válasz
axlrose1973 #24 üzenetére
én is gondolkodtam ezen, de lehet hogy menet közben nem olyan zavaró, ha mozog minden kép.
amúgy ide tartozik hogy már Doom1-et is lehetett 3 monitoron játszani, de 3 gép kellett hozzá hálózatban, mindegyiken külön el kellett indítani a játékot parancssori kapcsolóval és a középsőhöz csatlakoztak hálón, a 2 szélső gép 90fokkal elfordított képet adott, tehát elvileg be kell ülni közé és balra meg jobbra nézve adtak bal meg jobb irányból képet -
L3zl13
nagyúr
válasz
axlrose1973 #24 üzenetére
Jó kis vékony kávás TFT-t kell venni, akkor nem olyan zavaró.
-
axlrose1973
csendes tag
válasz
axlrose1973 #23 üzenetére
viszont engem zavarna középen az a sáv
-
axlrose1973
csendes tag
válasz
axlrose1973 #20 üzenetére
vagy válasz magamnak : teljesen hülye vagyok
-
Flashy
veterán
válasz
axlrose1973 #20 üzenetére
egyedül akar játszani úgy hogy a 2 vagy 3 monitoron a játék képe legyen széthúzva tehát szélesebbet lát a pályából ha egymás mellé tolja a monitorokat
-
Flashy
veterán
válasz
axlrose1973 #18 üzenetére
ez nem 1 gépen 2 játék 2 monitor, hanem 1 gépen 1 játék 2 monitor
-
axlrose1973
csendes tag
és ketten fogtok egy kormányt rángatni,vagy esetleg ez lesz a következö probléma,de lehet hogy hülyeség mert erre már tudod a megoldást.ez a kérdés engem is érdekelne
-
slapec
tag
Én elöbb próbáltam jDoomot
vízszintes spanba, de csak az elsődleges képernyőn ment
-
L3zl13
nagyúr
-
L3zl13
nagyúr
DualHead-HF and TripleHead Desktop
...
TripleHead Desktop / Surround Design / Surround Gaming (3 displays) -
Maximusz
aktív tag
ezt nekem is megy (atinál ''színházmódú átfedés''nek hívják, ha jól fejezem ki magam..) filmmel megy, de az is csak az egyik monitoron megy (vagy klónozva mindkettőn ugyanaz), de nekem az kéne, hogy a pilótafülke baloldala az egyik a jobb oldala a másik monitoron legyen, és közbe nyomjam a játékot!
-
slapec
tag
Én szoktam úgy játszani, hogy a monitoron pl: winamp zenél, a TV-n meg a Doom 3 megy. Én egyszerűen összekötöm a kártyát a monitorral, tv-vel. Nvidia kártyám van, ott a meghajtóban lehet választani, hogy vízszintesen, vagy függőlegesen legyen hosszabb az asztal, esetleg lehet kettő asztal is, vagy ''klónozza'' a képet, és akkor mindkét monitoron ugyan az fog menni. (Asszem csak filmeknél nem)
Szerk:
Látom mások megelőztek.
ja, 3 monitorral még nem próbáltam.
[Szerkesztve] -
Maximusz
aktív tag
Üdv!
Mostanában egyre több külföldi ''mókás'' képet kapok, ahol épp azzal villognak, hogy két hatalmas TFT-t egymás mellé állítva (hab a tortán, hogy még egy TV is van a jobb oldalon).. játszanak valami forma 1-es játékot.
Ezt hogy a francba kell megcsinálni? -valószínűleg nem lehet nehéz, mert adott 1 gép, 1 monitorvezérlő 2 vga kimenet (az egyik DVI) +1 TV kimenet.... Akkor mégis hogy 1 géppel menjen akár két monitoron a játék? És hogy a TV kimenetet is kihasználja?
Ime a kép:
Tehát aki már csinált ilyet, vagy ért hozzá : Várom építően ható hozzászólását!
Maximusz
Aktív témák
Hirdetés
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon 7900XTX 24GB 3év Garancia
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest