- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
No, az olvasás megvolt! : )
Annyit tudok a témához hozzáadni, hogy bár én nem értek ennyire a Linuxhoz, kb fél éve elcsíptem egy beszélgetést a tanáraim között a számtech irodában és ők pontosan erről beszéltek, természetesen nem a cedegáról, de a dll-ek benne volt. Azt mondták, hogy vmi véletlen folytán -, már nem egészen emlékszem a történet ezen részére,- használták a windowsos dll-eket linux alatt és tökéletesen működött, még csak egy árva hibaüzenetet se küldött. (Mind a ketten elég keményen tudnak programozni.) So, én valószínűnek tartom, hogy működne, a mikéntre nem tudok válaszolni.
Tapasztalatok:
100%-osan eredeti Starcraft/Broodwar (patchelt 1.13f) -/cedega v5.2.3/- Jól fut de néha lefagy és nem tudom, hogy kéne kilépni a programból - végeredmény: power gombbal kell lekapcsolnom a gépet. ( Esetleges megoldás? )
Telepítettem Need for Speed - Underground -ot és bár elindul, nagyon szaggatott volt a játék, nem volt túl nagy az fps-e. Igaz full grafikára nyomtam a beállításokban, de a gépemnek bírnia kellene. Lehet, hogy a cedegában kell vmit beállítani, nemtom. ( Esetleges megoldás? )
Jahh jut eszembe, ha ablakban indítom el a játékot, hogy tudom az egeret kihalászni az ablakból? ( az alt+tab nem játszik)
csá....
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest