Új hozzászólás Aktív témák

• neverless

tag

A közönség segítségét kérném

konfigomat előre leírom:

windows - integrált SP2es (directX9.0c alapból vban benne)
    alaplap - ASUS A7V8X (BIOS - legújabb)
    proci - amd athlon XP 2400+ (nincs, és nem is volt húzva)
    ram - 1 darab 512MB DDR
    VGA - ASUS Geforce4 TI4400 tipus asszem v8440/TD (BIOS eredeti. Ez sincs és nem is volt húzva) itt van link, szép lila Bővebben: link
    hang - alaplapi integrált realtec ALC 650
    vinyó - 80 gigás seagate barracuda
    táp - 360Wattos chieftec
    dvd rom - pioneer nemtomhányas

és a probléma :

egy ideje, (tehát mondjuk féléve még full jó volt) fagy néhány játék. mivel nem nagyon jáccom, ezért 3 játékot tokpéldának felhozni : doom3, nfsu2, unreal tournament 2004
    úgy fagy le ezen mindhárom játék esetében, hogy pár másodperc után szétesik a képernyő, és az adott képkocka szétkrixkraxolódik, összeszineskockázódik, és csak resetet tok nyomni. Poén, hogy az utólag sp2 vel frissített vindowsban nfsu2 fagyogatott, de kicsit tudtam vele jáccani.. Aztán a zsír új integráltas sp2es windowsban meg már a menüben lefagy szinte rögtön, tehát ha nagyon gyors vagyok SE jutok el a grafikai beállításokhoz. Ezenkívül megsasoltam, hogy az ut2004 min grafikán (640x480) nem fagy, max grafikán, de még mindig (640x480) ban SEM fagy, de amint felállítom a felbontást 1024x768 ra, szinte 1 másodpers és és kifagy. 800x600 ban nem próbáltam, de asszem fölösleges. nfsu2 nél nem tudok ilyesféle megfigyelést tenni, mert mint mondtam még a menüben behal. Szintén poén, hogy teszem azt mondjuk a sima unreal tournament tehát a legelső, az meg gond nélkül hasít, és fejemet rá, hogy minden más ilyen kaliberű játék is futkosna rendesen fagyás nélkül

Kérdés : miért, és mit lehet tenni ellene ?????

következőket már megtettem, de eddig nincs eredmény:

-túlmelegedés ellenőrizve
    -vga venti olajozás, portalanítás, meg ilyen hülyeségek
    -vga driver (régi / legújabb / nemolyanrégi) kipróbálva
    -hang''kártya'' driver (legújabb / eredeti) kipróbálva, sőt, biosban letiltva
    -Új windowst már raktam
    -DirectX ben a hankártya gyorsításának kikapcsolása

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

HELP okos emberek, én kifogytam az ötletekből, thx

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák