- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
neverless
tag
A közönség segítségét kérném
konfigomat előre leírom:
windows - integrált SP2es (directX9.0c alapból vban benne)
alaplap - ASUS A7V8X (BIOS - legújabb)
proci - amd athlon XP 2400+ (nincs, és nem is volt húzva)
ram - 1 darab 512MB DDR
VGA - ASUS Geforce4 TI4400 tipus asszem v8440/TD (BIOS eredeti. Ez sincs és nem is volt húzva) itt van link, szép lila Bővebben: link
hang - alaplapi integrált realtec ALC 650
vinyó - 80 gigás seagate barracuda
táp - 360Wattos chieftec
dvd rom - pioneer nemtomhányas
és a probléma :
egy ideje, (tehát mondjuk féléve még full jó volt) fagy néhány játék. mivel nem nagyon jáccom, ezért 3 játékot tokpéldának felhozni : doom3, nfsu2, unreal tournament 2004
úgy fagy le ezen mindhárom játék esetében, hogy pár másodperc után szétesik a képernyő, és az adott képkocka szétkrixkraxolódik, összeszineskockázódik, és csak resetet tok nyomni. Poén, hogy az utólag sp2 vel frissített vindowsban nfsu2 fagyogatott, de kicsit tudtam vele jáccani.. Aztán a zsír új integráltas sp2es windowsban meg már a menüben lefagy szinte rögtön, tehát ha nagyon gyors vagyok SE jutok el a grafikai beállításokhoz. Ezenkívül megsasoltam, hogy az ut2004 min grafikán (640x480) nem fagy, max grafikán, de még mindig (640x480) ban SEM fagy, de amint felállítom a felbontást 1024x768 ra, szinte 1 másodpers és és kifagy. 800x600 ban nem próbáltam, de asszem fölösleges. nfsu2 nél nem tudok ilyesféle megfigyelést tenni, mert mint mondtam még a menüben behal. Szintén poén, hogy teszem azt mondjuk a sima unreal tournament tehát a legelső, az meg gond nélkül hasít, és fejemet rá, hogy minden más ilyen kaliberű játék is futkosna rendesen fagyás nélkül
Kérdés : miért, és mit lehet tenni ellene ?????
következőket már megtettem, de eddig nincs eredmény:
-túlmelegedés ellenőrizve
-vga venti olajozás, portalanítás, meg ilyen hülyeségek
-vga driver (régi / legújabb / nemolyanrégi) kipróbálva
-hang''kártya'' driver (legújabb / eredeti) kipróbálva, sőt, biosban letiltva
-Új windowst már raktam
-DirectX ben a hankártya gyorsításának kikapcsolása
HELP okos emberek, én kifogytam az ötletekből, thx
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest