Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Egy szoftver prezentációra készülök. Jó lenne ha a billentyűparancsok amiket pötyögök, lebegő ablakként megjelennének a kijelzőn 1 mp-re. Tutorial videókon láttam már ilyet, de semmit sem találok, hogy ezt mégis mivel lehet bemutatni. A képernyőn lévő dolgokat felvenni nem kell, csak amikor mutatom mit kell csinálni, jelenjenek meg a billentyűkombinációk. Mert ha véletlen elfelejtem mondani mit nyomok éppen, akkor nem fogják érteni mi történik.
Ha valaki tud adni tippet, megköszönném. Az is jó, ha az OBS tudja ezt akkor is, ha nem veszek fel éppen semmit. (Megjegyzem, még sosem használtam OBS-t)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest