Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Egy szoftver prezentációra készülök. Jó lenne ha a billentyűparancsok amiket pötyögök, lebegő ablakként megjelennének a kijelzőn 1 mp-re. Tutorial videókon láttam már ilyet, de semmit sem találok, hogy ezt mégis mivel lehet bemutatni. A képernyőn lévő dolgokat felvenni nem kell, csak amikor mutatom mit kell csinálni, jelenjenek meg a billentyűkombinációk. Mert ha véletlen elfelejtem mondani mit nyomok éppen, akkor nem fogják érteni mi történik.
Ha valaki tud adni tippet, megköszönném. Az is jó, ha az OBS tudja ezt akkor is, ha nem veszek fel éppen semmit. (Megjegyzem, még sosem használtam OBS-t)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest