Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
norbiphu #9849 üzenetére
igen, ma voltam, végeredmény 5-ös lett
volt 2 db kettesem (rendszeropt, adatbiztonság), szóval kitüntetéses nem lett, de egyébként minden más feltétel teljesült volna
mondjuk ez kb. a múlt héten tudatosult bennem, mikor megnéztem, hogy na mire is számítsak, mennyire függ a végeredmény a ZV-től...no, a VIK ezzel letudva, gondolkodom még hogy jövőre beiratkozzak valami GTK MSc-re is munka mellett, de még nem született meg az elhatározás
-
Korcsii
őstag
válasz
norbiphu #9127 üzenetére
engem lenyűgözött az egész szervezés, meg minden... úgy távoztam onnan, hogy a lehető legfaxább helyre jöttem
mondjuk ahogy hallottam, elég sokat változott az évek során, szóval ez a vélemény az utolsóról szólt
Cicero majd megerősít/megcáfol, ha ő is volt gólyatáborban (idén)
-
Drizzt
nagyúr
válasz
norbiphu #9101 üzenetére
Nálunk még iit volt az Szgh, meg Opre is, vagy legalábbis a tanárok tuti onnan voltak, előbbi Harangozó, utóbbi Kondorosi. Emlékszem utóbbi tárgy előadásai annyira unalmasak voltak, hogy a téma iránti érdeklődésem ellenére 5 előadásnál többet nem bírtam ki.
#9106: Hát igen, ha elvették a lehetőségét a dolognak, akkor azért kezdem érteni.
A két oldalra gyakorlatilag minden kifért, amit kellett tudni. Emlékszem beszédre mankóval mentem, meg MI-re is.
-
-
-
Korcsii
őstag
válasz
norbiphu #8432 üzenetére
ha az a qdf43-44 keresztneve, akkor délután már jó idő volt (igaz az ablak is nyitva volt)... az áramot és a wifi-t még nem csekkoltam, de hang sincs, mondjuk a vége felé ülve is hallottam mindent... sterilnek steril, olyan építkezésszagú a dolog, mondjuk a munkások is futkorásznak még össze-vissza... összességében az I megnyerőbb, no de az már itt áll egy ideje, majd behozza a lemaradást a Q is
a hullámos teraszt még nem láttam, csak a hullámos kocsifeljárót (északon)... hogy miért az, azt még nem sikerült kitalálnom...
-
FehérHolló
veterán
válasz
norbiphu #8432 üzenetére
A QDF-24 teremben meg majdnem meghaltunk a melegtől.
Nincs a termekben csap, nincs még áram, nincs hangosítás, projektor helye már kialakítva, projektor sehol (a tanároknak azt mondták, hogy már van), a nagy-előadói "süllyesztőkben" két háló végpont (áram sehol..), több félemelet lezárva építés miatt, satöbbi. Félkész. Nem hiszem el, hogy olyan égető volt már átadni.
Cicero: Anyagtudon pár hétig még erről lesz szó. Ez az anyag könnyebbik része. Szerintem egyébként nem vészes az a tárgy a többihez képest. Vitézes prog azért jó, mert nagyon jó alapjául szolgál a beágyazott C-nek, aminek használatát - akármilyen szakirányra mész - nem tudod majd elkerülni. Na jó, talán EET-n és ETT-n igen.
-
bpx
őstag
válasz
norbiphu #8425 üzenetére
két jól elkülöníthető részre osztható az anyag
félév első harmadában Vajda István tart kb. Kódtech 2-t: száraz elmélet + feladatok érhető magyarázat nélkül, esélytelen kiszh-val (kivéve ha top voltál kódtechből és még emlékszel is rá így ~2 év távlatából)
szerencsére a maradék, egy szinte tisztán elméleti szakasz az adatbiztonsághoz kapcsolódó általános dolgokról, teljesen átlagos anyag, 2 könnyű kiszh-val
(2 sikeres kiszh kell a 3-ból, ez a követelmény az utóbbi 2-vel teljesíthető igazán)
1 nagyzh van még, nyilván mind2 részből kérdeznek, gondolom az eddigiek alapján sejthető, hogy nem az első részből fogod a pontjaid nagy részét szerezni
az előadás rendkívül unalmas egyébként, HIT tanszéken ehhez nagyon értenek (szghálók, kódtech, gyakorlat Győri Jenővel)
-
bpx
őstag
válasz
norbiphu #8171 üzenetére
a kari honlapon lévő bsc záróvizsga eredményeket tartalmazó pdf alapján:
167-en írtunk Bsc záróvizsgát/felvételit
- a 167-ből 27-en csak felvételit írtak (külsősök, vagy már végeztek korábban)
a 27-ből 9 főnek sikerült értékelhető eredményt produkálni (azaz nem 0 pont, a többi 18 gondolom nem jelent meg)- a maradék 140 belsősből 99 olyan ember van, aki felvételizett és sikerült a záróvizsgája (32-embernek nem sikerült a záróvizsgája, ami azért elég magas szám szvsz, és 9 embernek sikerült a vizsgája, de nem felvételizett)
ebben a félévben végeztek: 99+9 = 108-an
felvételiztek: 99+9 = 108 (itt ugye a fentebbi +9 külsősről van szó, az hogy az eredmény egyezik, csak véletlen)108 végzősből 99 ment msc-re
szerk: ja és az lemaradt, hogy felvi.hu szerint max. 200 fő vehető fel info msc-re
szerk2: persze mindez csak akkor áll, ha a pdf-ben szereplő adatok konzisztensek
-
concret_hp
addikt
válasz
norbiphu #7931 üzenetére
beszédből elég típuspéldás a zh emlékeim szerint. nemtom ott lehet-e már használni kézzel írt puskát, de az egész tárgy nem vészes. típuspéldákat vágod + az ilyen alap dolgokat, mint mintavételezés meg ilyenek + kiírsz a puskára csomó mindent és át is mentél legalább egy 3assal.
-
REDeath
őstag
válasz
norbiphu #7768 üzenetére
és van koliban valaki aki át tud rugdalni valsázmból?
nemis tudom, segít megcsinálni 2 milió feladatot, akkor hátha meglesz legalább aláírás?
igazából az a baj hogy nincs semmi kiindulási alap, feladatokat nemtudom leellenőrizni de 99%-ban úgyse kapnék jó eredményt, elméletből meg mint mondtam szörszálhasogató buzikmost épp hawaiion nézek munkákat
kimegyek szörföt waxolni vagy nemtudom
-
REDeath
őstag
válasz
norbiphu #7766 üzenetére
lesz nagyzh is nyugi, az a szép. meg hogy kiszhkat nemlehet pótolni. jippié.
te kereszten toltad le? mondjuk kereszten is gondolom ugyanezt a tömény szart adják le, ahelyett hogy legalább 20 percet előadásonként emberi módon magyaráznának.
pintérnél az is fura volt, hogy megkérdeztem valamit tökre leegyszerűsítve, gondoltam akkor a válasz is egyszerű lesz, és úgy megértem. hát, az egyszerűt fel se fogta. kapásból nyomta ugyanazt amit a táblára írt előtte 45 percig. de úgy hogy 1%-ban se volt képes máshogy magyarázni. mint valami robot vagy nemtomui: ha "mindenből" kereszten nyomnám, annyi elizélt időnek tűnne hogy nyomnék egy harakirit
ilyenkor irigylem azokat akiknek a vérükben van az egyetem. nem kell 5-ös, de a mindenből 2-es is álarc...
-
REDeath
őstag
válasz
norbiphu #7761 üzenetére
5/3 kiszh kell meglegyen ebből 1/0 állok, holnap lesz 2/0, utána nem ronthatok, szal még 2 gyak erejéig van matematikai esélyem aláírásra
ja és egy kiszh 20 pont 12 ponttól van meg, 10-10 felosztásban elmélet és feladat.
elméletből kihagysz egy vesszőt már levonnak 30 pontot a 20-ból kb, a feladatot a múltkorit meg nem volt honnan kiszopjam, lévén most halottam először valszámról.valami geometria úton kellett megoldani, és ilyet csináltunk is legelső gyakon csak ott a feladat sugallta is szószerint hogy geometria úton kell megoldani... holnap azért remélem meglehet tekinteni, meg kicsit elbeszélgetni a gyakvezérrel, hogy mégis mi a fasz
mod: jah, hátha a télapó olvassa sch listát és visszaír hogy emberi módon meg lehet tanulni a varázszokniból
amúgy "Dr." Pintér Márta Barbara, és bocsánat ha tahó vagyok, de agyilag nála vmi nincs rendben? beszédéből meg viselkedéséből gondolom, nem a tanításra való alkalmatlanságából -
concret_hp
addikt
válasz
norbiphu #7731 üzenetére
hát a félév vége felé délután mondjuk 4 után amikor már a kutya nincs az egyetemen, mondjuk az I-ben azért szokott hasítani
(ezt így az előző féléves graf alapján
)
Kilgre: asszem enm írtam, hogy egész nap benn ülnél emiatt...
fehérholló: má' évekkel ezelőtt javasoltam, wikin meg mindenhol, hogy tárgyankénti lista mennyivel faszább... (akkor a sok bírka kitalált mindenféle hülyeséget, hogy milyen nehéz félévente pár listára fel-e iratkozni...
) grafika lista azért lett is ...
meg most úgyláttam múltkor az elsősöknek is tárgyanként van...
amugy 1-2 félévvel ezelőtt a 2004es listán még rendszeresen ment a jelek, valszám, meg a többi 3-4. féléves cuccok infói -
concret_hp
addikt
válasz
norbiphu #7714 üzenetére
beszéd jó móka volt
igazából ha tudsz gondolkodni, meg tudsz pár alap dolgot amiket 5ször elmondanak kb. akkor elég izi
piroshalál: nem egy embert ismerek aki előadásra járás nélkül megcsinálta elsőre a valszámot 4-5re
(és a mi időnkben gyakorlat se nagyon volt, csak néha volt feladatmegoldó óra)
(persze olyat is ismerek, akinek sokadjára lett meg)
-
REDeath
őstag
válasz
norbiphu #7714 üzenetére
valszámot nemhiszem hogy leelőzé
de előadás nélkül megérthető a valszám? :S
elsőre emglett neked?am jah már mindenből kisZH-k vannak, fizika, valszám, szar, szglab3. utóbbi 2 volt eddig is asszem
és valszám tuti ezen fog múlni, a büdös kiszh-kon. ráadásul eddig minden órán más gyakvez volt, első jóarc, mostani egy szuperfaszfej, rem az eredeti aki elvileg jövőhéten lesz, szintén jóarc lesz... -
norbiphu
őstag
válasz
norbiphu #7587 üzenetére
idén is egyetemi napok
jön scooter
-
REDeath
őstag
válasz
norbiphu #7543 üzenetére
egyéb annyi, hogy mennyi esély van hogy vki cserélni akar péntek reggelre?
merthogy van aki 2 hónapja nem tud cserélni
meg ha jól láttam a mérés ütközni fog valamelyikkel, mégpedig elvileg pont a szarral
ezazzzzzzzui: üzleti jogból akkor tök8 hogy vegyészt vagy melyiket eszem fel? vagy vegyészenek kémcsövekről lesz szó, nekünk meg szerzői jogok meg iylenek, vagy full ugyanaz a számonkérés?
-
bpx
őstag
válasz
norbiphu #7093 üzenetére
kétszer el kell olvasni gyorsan a pdf-et és az már 4-es/5-ös
önlab 28-ára?
nekem május 15. a leadási határidő
május 12-14 meg az előadás, szóval érdekes...
de hogy miről fogok prezentációt csinálni, meg 15 perces előadást tartani, hát nem tudom...
(kb. 2 perc alatt el tudom mondani, hogy mit csináltam a félévben)
-
concret_hp
addikt
válasz
norbiphu #7028 üzenetére
jó egyértelműbben fogalmazok: épphogyra lehet behúzni. de az, hogy simán, az túlzás sztem. meg a csopik se q* mindegyek. A csopiba sztem legalább 3-4 ponttal többet csináltam volna most, de a régebbieket megnézve is ez a tendencia. az meg pont tud lenni a karó meg a kettes közti különbség...
zh2 meg már tervezés, az azért inkább típuspéldás móka, a laborzh-hoz hasonlóan. persze ezeknél is tudnak néha újítani
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest