Új hozzászólás Aktív témák
-
norbiphu
őstag
-
sss
őstag
válasz
concret_hp #3291 üzenetére
Volt szabtek zh? És csak most szóltok?
-
bpx
őstag
válasz
concret_hp #3292 üzenetére
dettó
-
norbiphu
őstag
jó lesz ez a hét!!
kedden mérés, szerda szlab4 extrahosszúdoksi leadás + este fizika zh, péntek délután jelek 2. zhTi első körben abszolváltátok a jelek című csodát?
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #3291 üzenetére
esélyem nem volt
-
concret_hp
addikt
na basszameg 12 óra múlva szabtek zh. a tanulást most sem vittem túlzásba
de azért van esélyem rá hoyg meglegyen talán
az a baj, hogy már nem tud motiválni az egyetem igazán. főleg olyasmi nem ami nem érdekel
-
sekli
addikt
no, hat mokas volt...,
az kamu, hogy slide elolvasassal harmast lehetne irni, szerintem kettest se...
befele menet kertem egy kifele jovo csajtol egy adag kinyomtatott diat, azzal meg egy kis csapatmunkaval azert valahogy abszolvaltuk a feladatot... egeszen egyszeruen felelmetes, hogy a tanerot mennyire nem erdekli...en meg tavaly szenvedtem azzal a nyuves mernoki menedzsment modszerekkel ket kreditert...
-
KMan
őstag
Matek 0 pont, bar a nevemet felirtam.. US-ben csak ezert jar 600 pont
-
bpx
őstag
-
sekli
addikt
válasz
concret_hp #3281 üzenetére
ehh..., azt boritekolhatnam is...
-
sekli
addikt
haliho!
valamelyik kolleganak nincs valami korabbi zh-ja (ami veletlenul megegyezik a mostanival) észlelés-bol...? nagy hasznat vennem...
-
válasz
concret_hp #3275 üzenetére
mű egy et em
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ha még valaki nem látta volna:
μ1@m -
neduddki
nagyúr
HI!
Istenem szabtek:- ))) Kurucz tanto bacsi gondolatkiserleteivel:- ))) Fantasztikus gyakvez vot, de zh-n maga a omlo verozon:- )))
Amugy BokorJ akkor gyutt vissza a nasa-tol es komojjra vette az allapot-ter elmeleetet, de az egesz tszcse cszeszett konyotani hozza es kepzeljetek el mikor hazagyutt az egesz tanszek ott ult Bokor processor ur orain na ez a ... az igazsi szeoseg:- )))uvd
neduddki
-
bpx
őstag
válasz
concret_hp #3269 üzenetére
nekem is....
elolvastam a könyvet + órai jegyzetet, de a honlapon kiadott feladatokhoz hozzá se tudok kezdeni... -
bpx
őstag
szabtech ZH + szlab4 proto, jó kis program húsvétra :]
-
KMan
őstag
Valaki tud MatekA3 hoz jo jegyzetet? Nincs fenn semmi az eloado honlapjan
Lineáris programozással modellezhető gazdasági problémák. A lineáris programozási feladatok megoldása szimplex módszerrel. A dualitás fogalma, dualitási tételek. Árnyékárak és redukált költségek. Érzékenység vizsgálat, parametrikus programozás. A játékelmélet alap modellje, Neumann tétel. A nemlineáris programozás alapmódszerei. Kuhn-Tucker tétel. Kvadratikus programozás. Hiperbolikus programozás. Optimalizálás több célfüggvény esetén. Szállítási és hozzárendelési feladat. Egészértékű programozás. Modellezés egészértékű változókkal. A korlátozás és szétválasztás elve. Hátizsák feladat és az utazóügynök probléma. Optimalizálási feladatok számítógépes megoldási lehetőségei.
-
norbiphu
őstag
éssss igen, megírtam ezt a csodás jelek zht. nem sok köze volt azokhoz a feladatokhoz amik gyakon voltak.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
concret_hp #3254 üzenetére
Egyiket ismertem.
A másikat meg csak úgy találtuk neten.
Bakker, mindjárt infokomm. menedzsment, ami rosszabb, mint az irf.
Ráadásul HÁROM zh-val.
-
KMan
őstag
Nem tud valaki szociologiahoz anyagot?
-
bdav
őstag
válasz
concret_hp #3250 üzenetére
nekünk nem kellett
amugy meglepően hasznos tárgy az a lab4 így visszagondolva
-
norbiphu
őstag
az még oké, hogy szlab4ből nem lehet eltérni az általuk kigondolt modelltől + design patternektől (amit persze utólag közölnek, hogy ezzel kellett volna), de hogy még a kódba is belepofáznak... ráadásul pont olyan dologgal kapcsolatban, amire első konzin azt mondták, hogy olyat ne rakjunk bele
vicc.
-
KMan
őstag
válasz
concret_hp #3242 üzenetére
csak egyrol beszelunk ha ua a ket targy neve.
vmi ilyesminek kene lennie hogy:
FV,PV,NPV,IRR,FVA,PVA,DIV,ARR,PI,EAC egyik se ismeros? -
KMan
őstag
válasz
concret_hp #3235 üzenetére
vallalati penzugyek I + vallalati penzugyek II van a kozgazdasz kepzesben, pont most probalok ra tanulni holnap irok.
IRR szamitas ment? Nem lett sokadfoku egyenleted belole?
-
Drizzt
nagyúr
Hozzákezdtem a grafházihoz, de jó hülye vagyok, mert inkább a zh-ra kéne elcseszni az időt. Vagy önlabra ki kéne már találni valamit... Nem jó ez a csinálj amit akarsz dolog...
-
KMan
őstag
válasz
concret_hp #3228 üzenetére
ki tartja?
-
válasz
concret_hp #3225 üzenetére
utálom a közgáz tárgyakat....
kedden válgazdból, csütörtökön mikroból zh... -
Silivrian
csendes tag
válasz
FehérHolló #3224 üzenetére
Villanyos jeleken per pillanat az van, amit mondtál...
-
KMan
őstag
válasz
concret_hp #3225 üzenetére
akkor vagod mind a 10 fele cash flow-t ugye?
-
concret_hp
addikt
na reggel vállalati pénzügyek zh. kb. 12 a4-es lapot kéne vágni. már 2* elolvastam
-
KMan
őstag
Kovi 2 het eleg faszas lesz 10 zh-val
-
norbiphu
őstag
válasz
concret_hp #3216 üzenetére
de msdnaa megy vpn nélkül is
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #3216 üzenetére
pontosabban az is fos ami ott van állítólag.
-
norbiphu
őstag
válasz
concret_hp #3214 üzenetére
és ahhoz minek kellett vpn?
a software.eik.bme.hu-ról egyszer szedtem VS-t még 1. félévben, de nem akart feltelepülni, úgyhogy nem is használtam azóta azt az ftpt
office 2k7 nem lesz elérhető a közeljövőben?
-
norbiphu
őstag
válasz
concret_hp #3212 üzenetére
[link]
szedd innen, ide vpn se kell (csak account, amit kérhettél korábban) -
concret_hp
addikt
már megint tökre bírom az egyetemet.
nagy nehezen megcsinálom hogy megy a vpn. leszedem a visual studiot cca 1 óra alatt. erre fos a telepítő ami fentvan
-
KMan
őstag
Kinn vannak a befizetesi kotelezettsegek az elozo felevre a neptunon!
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #3135 üzenetére
na a héten eddig 1 grafika előadáson voltam. a holnap reggeli kb. esélytelen. alakul ez
-
KMan
őstag
Megorulok ettol a mechatol.
-
bdav
őstag
válasz
concret_hp #3199 üzenetére
pontosan
neduddki: jah ott ahol a Tigra volt anno, ha erre gondolsz, de azt nem mondtam mert a fiatalok úgyse tudják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest