Hirdetés
Aktív témák
-
Mmerlin
tag
T. Moderátorok,
Azt hiszem a téma zárható.
Legfeljebb ha valaki kap egy ilyen levelet és beugrik, magára vessen. -
Mmerlin
tag
Szóval.
Kaptam egy emilt a címben szereplő hányattatott sorsú egyéntől. (A magyar nyelv egyszerűen csak szélhámosnak illetve kóklernak hívja!)
Szegény J.U. elsőszülött fia egy bizonyos sötét-afrikai (talán Dél-Afrikai vagy Nigériai) farmernak, akit sajnálatosan meggyilkoltak. Főhősünk örökölne mintegy 14 és 5 dollár-milkót csak hát...
... csakhát kéne neki egy bankszámlaszám.
De természetesen hősünk felajánl egy méltányos összeget, a fenti summa 1%-át.
stb.
Annyira meghatódtam, hogy a levelet meg sem nyitottam, úgy töröltem ki.
Más.
Nem régen (kb. másfélhónapja) egy bizonyos spanyol lottó sorlsoláson nyertem 168 ezer €-t.
Mielőbb kellett volna jelentkeznem, mert az összeg visszaszáll az illetékes spanyol minisztériumra.
Hát én azt javaslom mindenkinek lapozza fel az indexet, mielőtt beugrik.
Egy egyetemista honfitársunk már több tíz ezer dollárt elbokázott egy J.U.-hoz hasonló szerencsétlen sorsú afrikai miniszter miatt.
De ha valaki mégis efféle kalandokra vágyik olvassa el Ilf és Petrov két nagyszerű és időtálló művét: A tizenkét szék-et és Az aranyborjút.
Aktív témák
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Diablo IV
- Arc Raiders
- Betáblázta magát az Oppo
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest