Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMWFan
senior tag
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Többek között ezt is hozzák, mosmán végig fogom játszani, télleg
...tetszett
! -
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Ami késik, nem múlik... pénteken szép csomag jön
! -
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Mondtam volna
! -
HaaS
addikt
-
HaaS
addikt
GypsFulvus2, priv ment, arksz.
-
Van egy eladó Jade Empire Special Edition játék.
Ára: Egy tábla csoki. -
Ennek azért ilyen rettenetes az irányítása, mert konzolos? Halálra idegesít, hogy ha ott egy ellenfél, akkor addig nem tudok semerre menni, amíg meg nem hal. Ott a sárga gömböc, hogy legyen fókusz, de nem tudom felvenni, mert amikor meghal az utolsó ellen, akkor jön az animáció a következő csatához. Hihetetlen idegesítő. Megcsinálhatták volna normálisra az irányítást, ha már PC-re portolják... A T-betűre még rosszabb, mert akkor meg nem talát el senkit...
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
S2 a rövidítése, csak olyan DAO-san PA-san akartam írni, hogy menőbbnek tűnjön
!szerk: ollie: minek az neked? Úgysem játszanál vele, csak beírnád mindig, hogy Neked is megvan
! -
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Az az érdekes, hogy sehol nem árulják (Silent Storm), de már engem is kíváncsivá tett.

-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Náh, egyelőre csak az enyém... Silent Storm van... rég volt már, hogy hajnalig ébren tudjon tartani valami... SS-nek most megint sikerült... játszásdiból feltelepítettem, oszt' játszás lett belőle
!Majszolok, ha vissza ide... SS-t nem tudom abbahagyni, nem megy... "csak még egy szint" effekt... "csak még ezt a randomot megnézem"... hajnal 3-4... aztán úszás... kegyetlen, kegyetlen
! -
GypsFulvus2
őstag
Hja, az az idóta...
Tien Rakpartján remélem végigetted a rotthasztott teknőctojás aligátorvesével cápaepemártásban menűsort. 
Nálam semmiféle digitális disztribúció nem játtszik. 3-30 KB/sec letöltési sebességem van, innentől kezdve csak dobozos jöhet szóba. Az anachronoxot amúgy még digitálisan sem láttam sehol. Az amazonon meg 34-74 (!) USD között volt 4 db találat, de persze csak USA-n belüli kiszállítással. -
HaaS
addikt
"A Sajt lovagja" hehehehhe
! -
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Arx az nekem azonnal dobozos volt, még régen... a Sanitarium is dobozos kéne? Majd körbekérdezek, hátha valakinél van egy...
Már én is kezdek leszokni a dobozokról, csak külföldit veszek, ha veszek... ezektől az ungaréze kihajtható egylapos "epileptikus görcsöktől" elment a kedvem... na meg tényleg rengeteg helyet foglal már a sok tok/doboz.
Jaja, olvasom a szövegeket, tényleg jók... eddig még korrekt voltam mindenkivel, érdekeltek, de tegnap meguntam a sipítozást, Hajnalcsillagot elküldtem krumplit hámozni. Nem bírom a nyávogást... Csupavarratnak is be kellett szólnom, hogy akkor itt most köszönöm szépen, talán nem érdekelnek a hülyeségei.
Az új csaj egyelőre rendben van... de kavarodik a fos szépen a táborhelyen, mutogatnak már egymásra... nem bírom a fölösleges aggódást... nanáhogy valaki sáros, naná... elvégre a világ egyensúlya, nyitottenyér-zártököl, vagy mifene... majd idejében kipattan, ki a hunyó... egyre szimpatikusabb a Böszme... annak legalább fix, kialakult világképe van... oda kell menni, agyon kell vágni... kicsit egyszerű, de letisztult, tisztelem érte
. -
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Volt akciós is, nem tudom mikor lesz megint: Sanitarium. (Nekem fárasztó volt egy idő után.)
Anachronox kimaradt.
-
GypsFulvus2
őstag
Épp most kukáztam össze az Arx Fatalist 800 Ft-ért.
Már csak az Anachronoxot meg a Sanitariumot keresem hiába.
Papucs Hou stílusát jól használd ki. Amikor felszeded őt, akkor nagyon hatékony, de mivel nem fejleszthető, később elveszíti az előnyét. Azt én is imádtam, amikor hanyattesésből fejeli le az ellenfelet.
És faggasd ki alaposan, a feleségéről szóló történetek frenetikusak. 
Oliie: ne halgass erre a vészmadárra!

-
GypsFulvus2
őstag
Egyetértek. Nagyon jó történet és nagyon jó hangulat, remek zenék. A harcrendszer szar, de semmivel sem szarabb mint a Gothic sorozaté, vagy más klikkfestes játékoké. Szóval én kibékültem a hibáival és nem bántam meg. A személyes listámon top5-ben van (Haas: tudom-tudom az én seggemen még ott a tojáshéj RPG terén
) -
HaaS
addikt
donki: A Leaping Tigerrel egyetértek, tény és való... én 10 rugót költöttem rá, tetszik... Legendary Strike-kal kezdtem. Mindkettő befejező stílus, a tigris tényleg pörgősebb, főleg, ha falhoz szorít vkit az ember.
GypsFulvus2: az egérrel és WASD gombokkal megy a harc, igen. Egyedül a védekezés van rajta a space-en, amit soha nem használok.
A vicsört én sem játszottam, csak kb. tíz percig, mert annyira primitív benne a harc... a képernyőt sem kell nézni. Nevetséges. Esélye nem volt, hogy bármi megmentse a kukától.+ollie: Ami meg az Arx Fatalist illeti, sajnálhatod. Frenetikus sztori, az egyik legjobb egyszemélyes RPG... egyből a BGnE és az Undying mögött... a harcrendszere teljesen új volt, szuper. Aláírom, szokni kell az irányítást. El lehetett raktározni a varázslatokat előre, ha esetleg a harc hevében nem tudtad elég ügyesen a levegőbe rajzolni, hogy Aam-Yok-Taar... sajnálhatod... a rpg-k konyhaművészete is itt csúcsosodott ki, _szuper_ játék! Csak hát régebbi...
Megvan már az összes segítő egyébként, most jönnek a kérdőjeles speckó emberkék... és hát mit ne mondjak, a piás kínai segítőnél nagyon röhögtem... az a stílus
!!! Poénok is jönnek szép számmal, az elején sötétebbnek tűnt a sztori, de most már kellemesebb a hangulat, hogy minden megy a megfelelő úton... egyszer még zártökölként úgyis újra kell játszani, küldetés, tárgy, drágakő, harcstílus is van, amit csak vörösen lehet használni...szerk: ollie, vicsört veszel? Biztos
? Demózz inkább, ha van! -
Ahh, köszönöm a Witcher infót nektek, most az a baj, hogy úgy érzem meg kell vennem a játékot.

Épp le van árazva GamersGate-en.

-
GypsFulvus2
őstag
Szívesen. Kár lenne lemaradnod a harcrendszer miatti parázás miat egy ilyen jó sztoriról!

Witcher: Hát ott az a helyzet, hogy alapvetően van két kardod: ezüst a szörnyek ellen és acél emberek (+ "közönséges" állatok, mint pl fakas, kutya) ellen. Van ezen felül 3 alapvető stílusod; erős de lassú, gyors de gyengébb, és területi ha sokan támadnak. Maga a támadás pedig úgy megy, hogy ráklikkelsz ballal az ellenfélre, erre Geralt odavág egy szépet, majd visszatér alapállásba. Ekkor újra balklikk. Ha túl hamar csinálod, akkor a támadás megszakad, ezt nem tudta felfogni a sok 10 éves balklikfest-hez szokott vérpisti. Viszont a 12 éves unokaöcsémnek 2 percre volt szüksége az elsajátításához. Ahogy fejlődsz és veszed fel a skilleket, egyre több mozdulatból állnak majd a támadásaid. A végefelé már 5-6 egyedi vágásból álló sorozat van, amelyek sorrendben követik egymást minden egyes balklikkre. Csak egy minimális ritmusérzék kell hozzá, illetve könnyű és közepes fokozaton a bénák kedvéért még meg is jelenik egy kicsi kard ikon a képernyő közepén, hogy "most klikkejjé" amikor befejezett egy vágást és indítani kell a következőt. Soha nem volt rá szükségem, a játék hard fokozaton is elég könnyű (kivéve a legelső bosst, mert ott még a történet alakulása miatt nincs ezüstkardod, acéllal meg igen nehéz kinnyírni hard-on)
Ez a gyakorlatban így néz ki: KATT suhh-suhh-suhi KATT suhi-suhh-suhh-suhi KATT suhh-suhh-hártaszaltó suhi- KATT
Vannak még ún. kivégző mozdulatok: ha lebénítottad az ellenfelet akkor ha hosszan rányomsz az illetőre, akkor Geralt rámászik és lenyiszálja a fejét/kiontja a beleit/fejbevágja a kardmarkolattal stb. És persze ott vannak az ún. "jelek" ami egy egyszerű varázslásnak felel meg, közülük igazából csak három van ami gyakran használatos, ezeket jobbgombbal indítod. Pl felgyújthatod vagy lebéníthadod az ellenfelet. Jól lehet őket kombinálni a "suhi"-val
és bizonyos ellenfeleknél kell is.
Leírva hosszú, de nagyon könnyen elsajátítható, sokkal könnyebb mint a Jade rendszere. Ahogy mondtam, csak egy minimális ritmusérzék kell hozzá. A könnyűsége miatt egy idő után unalmassá is válik, bár legalább látványos, így nem fodrdul monotoniába a henteleés, mint a Diablo-szerű játékoknál. -
donki
senior tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Minden stílushoz lehet alkalmazkodni, de ez torony magasan kiemelkedik a többi közül egy dologban, ez a dolog pedig a hatótáv. Szellemek ellen ha más stílust használsz akkor egy, esetleg két ütés után ide-oda szaltózva újra be kell állítani az ütőtávot, de ezzel a stílussal rátapadsz és folyamatosan klikkelgetve kényelmesen agyonvered. Nagyon felhasználóbarát technika.
ollie: A witcher-ben kombót üthetsz. Minél képzettebb vagy a fegyverhasználatban, annál több ütést tartalmaz a kombó és minden ütés többet sebez mint az azt megelőző.
A kombó kivitelezése nem túl bonyolult, úgy történik, hogy az első ütés után ütsz mégegyet majd mégegyet (azaz ismételten megnyomod a bal egérgombot). Az egyedüli nehezítés az, hogy megfelelő ritmusban kell végrehajtani. A ritmust nem nehéz eltalálni, ugyanis egy felvillanó fényeffekt mutatja, hogy mikor kell klikkelni. Nehéz fokozaton nincs fényeffekt, ez a nehezítés. -
Köszi mindkettőtöknek!
GypsFulvus2: Viszont azt nem értem, hogy Witcherről miért maradtál le a harcrenszer miatt. Az az egyik legegyszerűbb "harcrendszer" amivel dolgom volt. Csak balklikk, megfelelő ritmusban, 'oszt annyi.
Erről kicsit bővebb infót lehetne kérnem? Rosszabbra számítottam ugyanis...
-
GypsFulvus2
őstag
Hmmm, azt én túl keveset sebzőnek találtam anno. Bár gyorsnak gyors az tuti. Én első végigjátszásomkor a nagydarab harcost választotam white demon stílussal, másodjára meg a közepes csávót ( a nevekre már nem emlékszem) a legendary strike-al. Mindkettő teljesen használható volt.
-
GypsFulvus2
őstag
Nem Diablo-szerű, annál bonyolultabb. De könnyű-közepes szinten el lehet boldogulni a bal (normál támadás)+jobb (virtuóz támadás) egérgomb+ védekezés gomb(már nem emlékszem melyik, majd Haas megmondja) kombinálgatásával. Az nem hiszem hogy bárkinek gondot okozna. Vannak közvetlen támadás stílusok, amelyeket elsajátítasz és aztán ezeket fejlesztheted, ezek szabadkezes illetve fegyveres stílusok, érdemes egy szabadkezest és egy fegyverest kiválasztani, és ezekre gyúrni. E mellett ott vannak az ún támogató stílusok, amelyekkel életerőt vagy csít lehet lopni az ellenféltől, vagy éppen lebénítani őket, illetve varázslás-szerű effekteket (tűz, föld, jégtámadások, kővédermesztés fagyasztás stb) idézel elő. Ha megfelelően kombinálsz egy támadó stílust egy támogatóstílussal, akkor ún harmónikus kombókat tudsz végrehajtani. Ezek nagy pusztítást okoznak, másodlagos sebzőhatásokkal, de ezekhez már ügyesnek kell lenni. Viszont könnyű-közepes szinten sztem nem kellenek. Vannak még ún. átváltozás stílusok, amelyekkel mmindenféle tréfás démon alakját tudod felvenni egy időre. És lesz még egy spéci szabadkezes stílus, de ennek a poénját nem akarom lelőni, mert lehet hogy Haas nem tart még ott.
Ez elsőre tán bonyolultnak hangzik, de nem olyan veszélyes. Mondjuk én kifejezetten szeretem az összetett harcrendszert, a kedvencem a Dark Mesiah volt.Viszont azt nem értem, hogy Witcherről miért maradtál le a harcrenszer miatt. Az az egyik legegyszerűbb "harcrendszer" amivel dolgom volt. Csak balklikk, megfelelő ritmusban, 'oszt annyi. -
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Ja, hogy a harc inkább Diabló-szerű? Ez még nem lenne baj, az Oblivion is tetszik. De mennyi ügyesség kell hozzá? Elég, ha nyomogatom az egérgombot (könnyű szinten), vagy meg kell jegyezni bonyolultabb egérmozgatásokat (annak idején hasonló okok miatt mondtam le az Arx Fatalis-ról és a Witcher-ről)?
-
GypsFulvus2
őstag
Hát az, hogy kettőnknek tettszik, még nem garanci arra, hogy neked is fog. De nem egy tucatjáték az biztos. Amit az 1. hozzászólásban írtak róla az teljesen igaz; ez nem egy klasszikus RPG. Te pedig, amennyire tudom, inkább azokat szereted. Nagyon egyedi a hangulata, nem hasonlít más játékokra, láthatólag egy kísérlet volt anno a Bioware részéről a keleti stílus felé történő nyitásra. Sajnos nem jött be, bár úgy tudom konzolokon eléggé sikeres volt. A sztori elsőrangú, némely karakter nagyon jól eltalált, szarrá röhögheted magad a poénokon. De nincs körökre osztott harc, helyette real-time, elég nehéz (nagymesteren vagy jade-mester fokozaton legalábbis), ügyességet igénylő harc van. Ez az RPG-sek egy részét elijesztheti. Nincs szükség ménöki precizitásal kivitelezett szintlépésekre sem. Az akció és H&S rajongóknak meg a sok párbeszéd nem jön be gondolom. Nekem mindenesetre szívem csücske ez a játék.
-
Szal aszondjátok, jó a gém? Sztori, miegymás? Lehet, hogy akkor mégis csak megveszem, elvégre fillérekbe kerül.
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Csak most értem el oda
!Már olyan nyitott a tenyerem, hogy nem tudok megfogni semmit:
!
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Ne mondj többet, mert ne mondj többet!
Éppen lezuhantunk... nagyon... keresünk egy flyert valami kisebb városban ja meg széltérképet, höhöhö... ahogy nézem, igencsak az eleje... két segítő van meg a nyolcból (asszem nyolcból).
Szóval a sztori miatt mindenképp érdemes lesz végignyomni... bár a kidolgozottságot nézve elképzelhetetlen, hogy egyféle befejezése legyen csak...Fagylalt? Ó, már én is tudok fagyit nyomni... nem "fagykúp", hanem amolyan szubzérós fagyasztás... főleg akkor röhögöm el magam, mikorszaltózás közben fagyok be, fejjel lefelé
!
Ezek a szpiritek nyomogatják belém nagy szeretettel, és elég gyakran...Spoilert neee
!!! -
HaaS
addikt
Sztori viszi, szépen... nagyon szépen... mondjuk alighanem itt kezdett belegabalyodni a biovér az emberi kapcsolatokba, ahogy figyelem...
Békadémon ruleZ
!GypsFulvus2: még gyúrok jóságra
! Egyszerre csak egy segítő lehet ugye? Ez a gyermekkori haver leányzó, ez jól adja a csít
! Határozottan élvezhető... bár néha kellemetlen egy húsz-harminc másodperces fagylalt... healing+++! -
GypsFulvus2
őstag
Én végigtoltam még régebben, nekem bejött. Sok humor van van benne és a történet végén egy hatalmas csavar. Nem akarom lelőni a poént, de én alaposan pofára estem. A kínai középkort idéző hangualata meg nagyon tettszett. Nem egy klasszikus RPG, de sztem jó és hangulatos. Persze ízlés kérdése. Ja, és azon kevés RPG-k egyike, amelynek van harcrendszre. Ha pedig nagymester szinten tolod, akkor eléggé nehéz is, és csak a virtuóz támadások meg harmónikus kombók alkalmazásával győzhető le egy-egy komolyabb ellenfél.
-
HaaS
addikt
Ez is kimaradt
!Up! Tetszik!
-
Gregorius
őstag
Elővettem a gémet kis nosztalgia céljából, és legnagyobb megdöbbenésemre a HD4850-emen szaggat! Próbálkoztam alacsonyabb felbontással, spec. effektek kikapcsolásával, stb, semmi. Sok fórumos javaslat szerint turkáltam az iniben (ClampFPS), valamint bekapcsoltam az fps kijelzőt is. A kijelző szerint a játék folyamatosan max FPS-sel megy!
Ahogy látom másoknál is volt ilyen probléma, de megoldás az nincs ([link]). Tudtok valami tippet, hogy mivel lehetne szóra bírni? Szintén Vista a rendszer, DX9 fent van, XP compatibility mode nem oszt, nem szoroz. -
nemo0217
csendes tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Szia
A gépigényt honnan szerezted mi a forrásod?

-
Sir Robin
tag
Háló! Esetleg tudja valaki a következőkben vázolt problémára a megoldást?
Ugyebár a játékban 2 hölgyeménnyel (a Hercegnő és Dawn Star) is szerelmi afférba bonyolódhatunk karakterünkkel (télleg, női karakterre buknak a kicsikék?
). Mivel én telhetetlen vagyok mindkettőt akartam egyszerre. Nagyon sokat nem kellett bonyolítani a dolgot, hamar beadták a derekukat
. Legalábbis úgy tűnt először. Mert miután feltámadtam poraimból Dirge-nél és újból találkoztam csapatommal, a Hencegnő elhívott egy kis privát chat-re. Itt kiderült, hogy mindkét bigét sikerült megbűvölnöm. Hát dagadt is a ööö keblem a büszkeségtől! Csak a játék végén derült ki, hogy valamit elrontottam, mert a főgonosz legyőzése után beadott egy rövid szöveget a csapatom tagjainak további sorsáról. Ebből az derült ki, hogy a karakterem és a Hencegnő csinált néhány dolgot közösen, Dawn Star meg elment Mucsára herpeszológusnak. Semmi bigámista etyepetye!
Mit csináltam rosszul? Lehet, hogy a végjáték során tanusított magatartásom miatt lett monogám a karakterem? Mondjuk lelki problémát nem okoz a dolog, de azért sérti férfiúi hiúságom.
U.i.: Nincs véletlenül ehhez a cucchoz is egy amolyan Hot Coffee-mod?
-
Djuree
félisten
csak sajna ki tudja mikor, de gondolom hamar leforditják, ha egy cég ezzel foglalkozik,de várom már

-
Djuree
félisten
hallottátok hogy a cd projekt magyarul fogja kiadni?

-
PPSH
őstag
hi emberek a game teljesen DX 9-es?

-
Mr X
veterán
Update: röhejes dolog, de a játék lemezén levő DirectX 9 Installer megoldotta a gondom...
Elnézést a felesleges kérdésért... -
Mr X
veterán
Sziasztok!
Valaki guru segíthetne nekem...Windows Vista Ultimate alatt futtatnám a játékot, de indítás után elszáll a következő hibaüzenettel: ''Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9_29.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.''
Próbáltam ''Futtatás rendszergazdaként...'' módban, próbáltam XP-kompatibilis módban. A hivatalos oldal fórumán viszont írták, hogy másoknak gond nélkül megy Vista alatt. Infót nem találtam a hibajelenségről...
Annyi leesett, hogy DirectX 9-et keres, a Vista pedig DirectX 10-es... De ha másnál működik?
Ha valakinek van tippje, szívesen venném... -
Djuree
félisten
az kezdö kisvárosból hogy lehet kimenni.
mikor odamegyek a kétszárnyú ajtóhoz, azt irja ki nincs save game, és kiléptet a fömenübe
-
Djuree
félisten
hát nagyon király a gém, lehet mégiscsak nekikezdek angolul.
-
Joe215
aktív tag
A telepítése, hogy megy a játéknak?
Nálam az istennek sem akar felmenni.
Kb 1 perc alatt végez.
-
Djuree
félisten
válasz
Silencer83
üzenetére
alapfokú nyelvvizsgám van...baldurs gate szintű ne legyen azért....de úgy látom várok a magyarításra...
-
Silencer83
addikt
kurva jo game, egyre jobban magaval ragad

-
Djuree
félisten
milyen a gém?
csekély angol tudással élvezhető és játszható? -
törölt tag
válasz
Silencer83
üzenetére
NPC? lehet hulye kerdes, de mi az?

-
törölt tag
válasz
Silencer83
üzenetére
a grafika tetszik, a jatekrol meg nem hallottam, a kepek alapjan keleti harcmuveszes jatek?
-
Silencer83
addikt
''A Bioware egyike az utolsó igazán sikeres, és mégis önállónak megmaradt fejlesztõcsapatoknak. Tavaly hatalmas tõkeinjekciót kaptak az Elevations nevû befektetési alaptól, így nem véletlen, hogy két új stúdiót is létrehoztak azóta – az egyik MMO-játékokat fog fejleszteni, a másik pedig Nintendo DS-re dolgozik. Emellett bõszen dolgoznak a Dragon Age-en és az X360-as Mass Effecten, valamint egy továbbra is titkos játékon.''
A Jade Empire nem klasszikus szerepjáték, nem újabb Baldur's Gate aki ilyesmit vár tõle, óhatatlanul csalódni fog. Ez egy fantasztikus történet, új világban, pörgõs harcokkal és némiképp leegyszerûsített RPG-rendszerrel. Nincs veszett tápolás, nincs varázstárgy-gyûjtögetés, és a lassú küzdelmeket is el lehet felejteni ez azonban cseppet sem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes a kipróbálásra.
hivatalos oldal: [link]
Gépigény
Minimum
Windows XP
* Pentium 4 1.8 GHz or AMD Athlon 1800XP
* 512 MB RAM
* 8 GB free HD space
* 1x or better DVD-ROM drive
* NVIDIA GeForce 6200 or ATI 9500 or better (Shader Model 2.0 required)
* 100% DirectX 9.0 compatible sound card and drivers.
* DirectX 9.0
par kep :
[link]
- Windows XP
* 3 GHz Intel Pentium 4 or equivalent processor
* 1 GB RAM
* 8 GB free HD space
* 1x or better DVD-ROM drive
* ATI X600 series, NVIDIA GeForce 6800 series, or higher recommended
* 100% DirectX 9.0 compatible sound card and drivers.
par kep :
[link]
[link]
[link]
most kezdtem el vele gamelni, eloszor nem igazan tetszett, de bele lehet merulni, jatszik valaki vele rajtam kivul?

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen NAS-t vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ Glorious PC Gaming Race GMMK 2 Full-Size Billentyűzet Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Oled - The Legend of Zelda Edition
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
...tetszett
!
!
!
.

!

!

. Legalábbis úgy tűnt először. Mert miután feltámadtam poraimból Dirge-nél és újból találkoztam csapatommal, a Hencegnő elhívott egy kis privát chat-re. Itt kiderült, hogy mindkét bigét sikerült megbűvölnöm. Hát dagadt is a ööö keblem a büszkeségtől! Csak a játék végén derült ki, hogy valamit elrontottam, mert a főgonosz legyőzése után beadott egy rövid szöveget a csapatom tagjainak további sorsáról. Ebből az derült ki, hogy a karakterem és a Hencegnő csinált néhány dolgot közösen, Dawn Star meg elment Mucsára herpeszológusnak. Semmi bigámista etyepetye!