- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Dell asztali gépek
Aktív témák
-
zeg
őstag
Ismerőst keresném a listából erre homokórázik velem ez a fos, küldenék üzenetet, erre ez a szemét fél órán át csinálja a nagy semmit. A leghulladékabb technikai háttérrel rendelkező oldal amibe valaha belefutottam, és ezért a 0 szolgáltatásért az aktuális idióta bannerjüket is bámulnom kell
Másnál is szarakszik, vagy csak kevés neki az egyetem (most szinte teljes) sokgigabites sávszélessége? Nem telik úgy el hét, hogy ne szívatna az iwiw. Gyűlölöm, és akit csak tudok egy másik közösségi oldalra invitálok.
-
zeg
őstag
válasz
littlelion21 #5283 üzenetére
Megoldottam. Az adatlapomon a blog oldalnak a hi5-ös
oldalam címét írtam be, azon regisztráció nélkül bárki bármikor megnézheti a képeket.
-
zeg
őstag
válasz
littlelion21 #5283 üzenetére
Még mindig nem működik, ráadásul most csigalassú az egész
Bizonyára nem elég az 1 mega/sec sebességem -
zeg
őstag
válasz
littlelion21 #5281 üzenetére
Néhány napja vagyok rajta, de már szopok.
Azokat a képeket amelyeket tegnap feltoltam rájuk kattintva -ahogy kell- nagyban jelenítette meg. Ma délután a képekre kattintva a nagy méret helyett a nagy semmi fogadott. Na mondom valamit elcseszhettem, letöröltem minden képet és albumot, majd újra feltöltöttem volna, ha feltöltéskor nem szállt volna el az egész a francba valami szerverhibával. Sokszori próbálkozásra nagynehezen felmenetek a képek, de persze rájuk kattintva megint csak a nagy méret helyett az üresség fogad. Egy jóbarátomhoz elmásztam és nála jelentkeztem be, gondolván a gépem a szar. Rámkeresett és nála sem jelenek meg a képeim nagyban. Az illető megnyugtatott hogy neki is el szokott szállni a képfeltöltés.
A spamküldőnek nevezett hi5-tel miért nincs soha semmilyen gondom?
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest