Hirdetés
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
brownus #1116 üzenetére
Persze, hogy nem baj. Csak akkor egyrészt nem kellene azon siránkozni itt, hogy felhigul a rendszer, hisz itt is van aki boldog boldogtalant meghívott úgy, hogy gyakorlatilag még egy virtuális szót se váltottak, nem hogy valaha beszéltek volna egymással, másrészt azon se kell csodálkozni, hogy bevezették a meghívó kvótát, mert ugyebár ők is rájöttek, hogy a korlátlan meghívó küldés nem vezet túl sok jóra, lásd a mondandóm első felét.
Én mellesleg nem vagyok a kvóta ellen, nem azt mondom, hogy a mostani állapot jó, de valamilyen rendszer alapján tuti szabályoznám a küldhető meghívók számát. -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Sose mondtam,hogy szar meg lassú,hanem azt mondtam hogy egyáltalán nincs is.Én napközben használom is melóhelyen,és soha nem tapasztaltam semmilyen fennakadást,viszont most az életemben először itthon is fel akartam lépni,és semmi.Inkább legyen fizetős az összes kontakt-progi,de akkor adjanak a pénz ellenében minőséget is.
-
gregorik
senior tag
''ennyire nem kell komolyan venni''
sajna épp ez a baj, h eleinte (kb 3 éve regisztráltam) én is játékszerként kezeltem a wiw-et, holott nem az; kezdtek felbukkanni régi emberek, főleg lányok, akikkel egyszer már lezártunk mindent, mobilból kitöröltem őket stb.; de ezt már tényleg írtam. az is gáz, ha szóbaelegyedsz velük, az is, ha törlöd a kapcsolatot, mivel látják, hogy törlöd őket.
ha nem érzékelitek a wiwnek ezt a durva árnyoldalát, akkor vagy túl fiatalok, vagy túl öregek vagytok, vagy egyszerűen nagyon szerencsések a szerelemben..
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- World of Tanks - MMO
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OTP Bank topic
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD, i5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, 27% áfás szá
- Yamaha RX-V4A
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest