- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Julot
aktív tag
válasz
Pubszon #30043 üzenetére
Nos, a végén kezdve. VGA.-t nem használok, nincs rá szükségem. legalábbis eddig nem volt. A GPU tökéletesen elég volt eddig. Viszont az utóbbi időben - értsd az elmúlt kb. 1 évben - egyre inkább lassabbnak éreztem a rendszert - friss rendszerek esetén is, win7 és w10.-ről beszélek - netezés közben is. Sokablakos böngészés megy nálam, szóval szerintem nem is csoda, főleg, ha a "jól telepakolt" oldalakat veszem alapul - bár lehet rosszul gondolom. Mellette háttérben egy serviio dlna szerver is fut, bár ez nem hiszem hogy olyan sok cpu erőt elvenne - legalábbis én nem láttam egyszer sem, amikor néztem. HD videós zenehallgatás az megy. Tuningolni nem szeretnék, nem is értek hozzá. "Z-s" lapom is azért van, mert szükségem volt egyes szolgáltatásaira, amit gyengébb lap nem adott.
Itt a városban találtam i5 3470.-et is. Az mennyivel gyengébb? Vagy azzal ne foglalkozzak, ha már csere, akkor 3570(K)?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- OLED monitor topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPhone topik
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest