- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Everest / AIDA64 topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lohi
tag
Ez vicces hozzászólás... nem tudom mit akarsz a 24 magos inteles valamiddel, nekem komplett rack szekrényem van telepakolva 192 magos dupla AMD Epyc proceszors csillió terrás ramos szerverrel. Értem én hogy othon el lehet játszadozni egy olyan intel fogpiszkálóval, de nekem a mario -ból már a 3d verzió fut. Na erre mondj valamit bubi.
Különben is az én apukám tűzótó és simán letűzoltja a te apukád...
Ha viszont komolyan veszem a hozzászólásod, akkor inkább sirni van kedven mint viccelődniés azt mondom csak, hogy örülök annak törekvésnek, hogy kiváltsd a gáz kazánod az elektromos fűtésedre. Napelem van hozzá?
-
h-yle
addikt
Good job Intel, hogy elérnek dupla (elérnek dupla?) akkora teljesítményt 6-8x akkora fogyasztás mellett vs M2 Max, vagy 2x akkora fogyasztással 20%-al jobb teljesítményt vs M2 Ultra, már ami a CPU-t illeti mert GPU-ban sehol nincs. És akkor még csak M2 vs 14gen-ről van szó nem M3 vs 14gen...
-
hapakj
őstag
hát ezeknek nem is célja befogni a 24 magos intel processzorokat amikre akkora hűtőborda kell mint a fejed, de cserébe nem is lehet azokat nemhogy starbucksba, de amúgy sehova se vinni. Szerintem első körbe hasonlítsunk ugyanolyan termékkategóriákat, ott már előfordulhat, hogy árnyaltabbak lesznek a teljesítmény különbségek (s nem itt nem a 4+ kg-s gamer "mobil" laptop abominationökre gondolok)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Apple Scary Fast rendezvényén két új MacBook Pro és egy új iMac érkezését jelentették be az SoC mellett.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Everest / AIDA64 topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest