- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu77
őstag
válasz
Kleinmodi
üzenetére
Pontosan erről szól a magyar felsőoktatás, ígérnek mindent, aztán nem tartják be. Nekem annyiban szerencsém volt, hogy a suli mellett tudtam dolgozni 1 számtach szervízben és ott szépen megtanultam mindent. Persze azért elléggé ''lent'' kezdtem én is. Az első munkanapomon a szervíz kitakarítását kaptam hősi feladatnak, ami pedig a pénz illeti az igen kevés volt és persze jó sokat dolgozhattál érte.
Ami a sulit illeti közben az meg kabaré volt, a sok beképzelt tanár csak azt tudta oktatni amit a szakiratokban olvasott, de igazán lövésük nem volt hozzá, nemegyszer vitatkoztam is 1-2-vel hogy azért a gyakorlatban nem úgy van ez, de mind el vannak szállva önmaguktól... Annyit tudok mondani hogy kitartás! Valahogy túl kell vergődni magad rajta, aztán utána már minden más.
Természetesen van olyan hely is, ahol lehet rendesen tanulni, de az meg kissé húzós. Jómagam legutóbb egy microsoftos tanfolyamon voltam ami 1 napra 38 rugóba került, de ott legalább jól oktattak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PR-Telecom
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest