- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu77
őstag
Kicsit én is hozzászólnék itt a papír kell vagy sem dologhoz. Tudás szempontjából a papir szinte semmit sem sem ér, ezt elfogadom, de bizony igen sok helyen megkérik és akárhogy is vesszük szükséges. Ez picit olyan mint a jogositvány, lehet hogy profin tudsz autót vezetni, de amíg nincs meg a papírod, addig nem mehetsz az útra vezetni. Ha van papírod, akkor pl. állásbörzéken már eleve keresgélhetsz. És a jól fizető komoly cégek ott nem mindíg azt nézik hogy hány x éves tapasztalatod van, hanem letesztelnek. Én pl. voltam egy ilyenen és pl. az Amdocs nevű angol fejlesztőcéghez jelentkeztem. Alapfeltétel volt a műszaki diploma, de semmi többet nem kértek. Nem nézték hogy melyik suliban szerezted a diplomádat. Adtak egy időpontot és egy 6 órás tesztet kellett megcsinálni. Iszonyat brutál volt, no és persze tisztán angolul, de csak sikerült.

A teszt teljesen olyan volt, ami a tisztán a képességeid méri fel, hogy alkalmas leszel-e majd a feladatra. Akiknek sikerült az összes teszt, azokat 9 hónapra elvitték oktatni. Szerintem amúgy ez a cég minden évben jelen van a BME állásbörzéjén, keressétek meg! Az hogy sikerül-e csupán a képességeiteken és az angol tudásotokon fog múlni! Diploma kell, de ők döntik el a tesztekkel úgyis hogy alkalmas vagy-e. A tesztek teljesen korrektek és nem x éves tapasztalatot követelnek, csupán a képességeiteket!
Még azért is érdemes, mert havi 1 milka a fizu.
És visznek európában mindenfelé!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PR-Telecom
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest