- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
Aktív témák
-
ElBandika__
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom hogy most vettem vadi új gépet, vagyis cuccokat. (Abit is7-e2 alaplap, 2800 P4 prescott proci, 80HDD, 2db 256MB 400Mhz ram, Ati Roedon 9600SE vidkárty, ) mindegyik vadi uj, most raktam össze. És valahogy nam akar tökéletes müködni, a régi gépem ami 1700Mhz volt sokkal jobban ment. Lenne több gond is az elsö az hogy bootolásnál mindig az internetröl akar bootolni . A Biosba beállitottam mindenáron az akarja. Mit kellene még beálitani?
A másik gondom hogy mikor feláll a rendszer és pl. cd irok akkor mellete megnyitni egy Expolert képtelenség, vagyis sok idö. Mitöl lehet?
Már mindent megprobáltam. álaitgani a Biosba, Biost is frissitettem 1.1 volt most 1.2 de ugyan ugy két dolgot nehezen csinál.
Sokszor le is fagy szoval nem igazán stabil. Mit lehetne csinálni mi lehet a gond? VAgy ha valaki tudja hogy pontosan mit kellene beállitani a Biosba akkor irjátok meg ide, vagy az email cimemre.
Aztviszont észrevettem hogy ha pl visszaálitom a procit 2000ghz re akkor picit jobban fut de ugy sem tökéletes. Amugy a proci 800fsb és az alaplap is kezeli, vagyis kellene.
Elöre is köszi a segitségeteket.
Aktív témák
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Home server / házi szerver építése
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Elektromos autók - motorok
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- 2x8 GB Kingstone fury renegade ddr4
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest