Hirdetés

Aktív témák

• ElBandika__

csendes tag

Sziasztok!

Az lenne a gondom hogy most vettem vadi új gépet, vagyis cuccokat. (Abit is7-e2 alaplap, 2800 P4 prescott proci, 80HDD, 2db 256MB 400Mhz ram, Ati Roedon 9600SE vidkárty, ) mindegyik vadi uj, most raktam össze. És valahogy nam akar tökéletes müködni, a régi gépem ami 1700Mhz volt sokkal jobban ment. Lenne több gond is az elsö az hogy bootolásnál mindig az internetröl akar bootolni . A Biosba beállitottam mindenáron az akarja. Mit kellene még beálitani?

A másik gondom hogy mikor feláll a rendszer és pl. cd irok akkor mellete megnyitni egy Expolert képtelenség, vagyis sok idö. Mitöl lehet?
    Már mindent megprobáltam. álaitgani a Biosba, Biost is frissitettem 1.1 volt most 1.2 de ugyan ugy két dolgot nehezen csinál.
    Sokszor le is fagy szoval nem igazán stabil. Mit lehetne csinálni mi lehet a gond? VAgy ha valaki tudja hogy pontosan mit kellene beállitani a Biosba akkor irjátok meg ide, vagy az email cimemre.

Aztviszont észrevettem hogy ha pl visszaálitom a procit 2000ghz re akkor picit jobban fut de ugy sem tökéletes. Amugy a proci 800fsb és az alaplap is kezeli, vagyis kellene.

Elöre is köszi a segitségeteket.

Aktív témák