- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
BreeZeRr #1072 üzenetére
Kipróbáltam ma egy rakás autót és a GT3-asokat leszámítva mindegyik egész jó.
Mondjuk a Skip az totál nem olyan, mint kéne neki, a segge teljesen stabil és a korábbiakkal ellentétben szinte képtelenség vele kipördülni.
Sztem GT1-ben menni fogok a Corvette-tel egy szezont. Ezen az autón tuti javítottak vmit, mert előző szezonokban nem bírtam, mintha az autó első fele külön életet élt volna a hátsó felétől, most viszont kellemes volt vezetni.
Még a RUF Cup fixed sem rossz így, hogy adnak hozzá normális setupokat pályánként.A GT3-asok meg pfff... alulkormányzottság, túlkormányzottság vegyítve, sz@r FFB. Menni akartam a McLarennel de az alulkormányzottságot nem lehet belőle "kisetupolni". qrvalassú vagyok vele, min. -1s a különbség a többihez képest. A Ford olyan mintha egy téglát vezetnék, a Porsche pattog és a hangja frusztrál, a BMW még úgy ahogy elmegy, de nem bírom a fúrógéphangot. Jó beruházások voltak.
Holnap karbantartás lesz (jövő hétfőről előrehozták), sztem most frissítik majd a DP hangját is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest