Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
( NEEEEEE
én még hiú ábrándokat kergetek HÁTHA lesz 5ös vakuval vagy valami finomssággal de teljesen igazad van nincsenek ez az eröltetett marketinges szövegek hogy a nudibárban otthagyta valaki és lefotózták.... mind1 szeptemberben kiderül.... lehet már tudni amúgy h mikor lesz a prezentésün? )bruxelles: van viber és elég fasza annyi h a telószámodra regelsz és küldenek oda egy aktiváló smst vagy valami ilyesmi legjobban használtan éri megvenni itt Haprón vagy ahol alattam említették beszeljukmac.com
néha van ilye h sürgősen el akarják adni és akkor 35ért és szert lehet tenni egy kiváló minőségű ipodra. ( én csak használtat vettem eddig 1 hátrány kevesebb gari ( vagy zéró ) de nem szokott soft/hardwares baja lenni max szétkarcolod vagy betöröd
)
Új hozzászólás Aktív témák
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung A17 mobiltelefon
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
én még hiú ábrándokat kergetek HÁTHA lesz 5ös vakuval vagy valami finomssággal de teljesen igazad van nincsenek ez az eröltetett marketinges szövegek hogy a nudibárban otthagyta valaki és lefotózták.... mind1 szeptemberben kiderül.... lehet már tudni amúgy h mikor lesz a prezentésün? )