Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Igen az egyik ami elrettent az iPhone-tól hogy ku...nagyon drága még használtan is. Annyi szól mellette hogy telefon, mp4/videó lejátszó, fényképező egyben. Így egy ügyes lapos cucc elfér a zsebembe (Bár a fotós táskámba meg elfér a telefon meg egy disckman is...
) De azért most nem érdemes szenvedni vele. Ráadásnak nálunk csak Mr. Magenta fogja árulni, amit meg most lehet kapni az csak illegális. Touch-t meg utánad dobják minden zöldségesnél is garival meg mindennel
Apropó. Láttam Fukar üzletben ipod-hoz kamerát meg egyébb "bővítőket". Az jó a touch-hoz is? Mennyi a bolti ára ennek a cumónak? A legolcsóbbra gondolok és 8 GB-osra.Egyéb kérdések: Lent olvastam hogy van VLC player rá és hogy tud divx-et meg Xvidet lejátszani. Feliratot is úgy támogatja a mint a PC-s? Programokat mennyire lehet telepíteni rá? Mennyit bír az aksija? Képnézegetésre használható? Tehát ha felteszek re egy rahedli képet azt végig tudom pörgetni bármikor? Törölni és rárakni csak iTunes-al lehet? Gari mennyi időre szól? Kibír annyit?
Csak ha már veszek szeretnék róla minél többet tudni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- LED világítás a lakásban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elite: Dangerous
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) De azért most nem érdemes szenvedni vele. Ráadásnak nálunk csak Mr. Magenta fogja árulni, amit meg most lehet kapni az csak illegális. Touch-t meg utánad dobják minden zöldségesnél is garival meg mindennel
Apropó. Láttam Fukar üzletben ipod-hoz kamerát meg egyébb "bővítőket". Az jó a touch-hoz is? Mennyi a bolti ára ennek a cumónak? A legolcsóbbra gondolok és 8 GB-osra.