Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
válasz
Gordiann
üzenetére
koszi, en kb annyira nem voltam hajlando, hogy a google-ig elmenjek

mondjuk nincs lelkifurdalasom, mert koltozes elott vagyok kb 4 nappal, es kb pihenes kepp kapcsolom csak be a gepet. igy jutott eszembe a dolog is.
azert annyti tudok a macrol hogy nagyon is felhasznalobarat. neha tulsagosan is baratnak kepzeli magat.
mindenesetre most kiderult, hogy lesz egy macbookom hamarosan a pc-emert cserebe, ugyhogy ha tetszik ha nem bele kell szokjak a dologba
kosz a tippeket utana nezek hamarosan

-
celf
őstag
aloha,
az lenne a gyors es rovid kerdesem, hogy ipodrol hogy lehet konnyen es egyszeruen visszarakni winchesterre zeneket, mert elszallt sajna a baratnom vinyoja, es szuksege lenne a zeneire a mac-jen is.
en total semmilyen szinten nem szoktam apple dolgokkal fogallkozni szoval kuka vagyok, es most idom sincs keresni a topikban.
koszi a helpet mindenkinek aki tud valamivel sozlgalni.
thx
-
celf
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
azt tudom, h annak igen, akkoriban meg olvastam az ipodrol szolo totyikokat
viszont azota kijott a 3G, es most lattam 1 olyan LOD kabl hirdetest, hogy eloado LOD iphone 3G-hez...
amugy annyira nem izgat mondjuk
-
celf
őstag
most line out szempontbol, az iphone 3G-nek ugyanaz a line outja mint a tobbi ipodnak meg iphonnak, nem ? bocs a felig offert
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest