Hirdetés
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Gaming notebook topik
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Tápos kibeszélő offtopik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
Szia
Valami gebasz van vagy a Pododal vagy a programmal amit használsz. Mert elméletileg ha rádugod a gépre a podo és van rajta Itunes akkor simán tudod in-Exprotálni a zenéidet.
Nekem még egyik gépnél se csinált hasonlót.Ahány gépre rádugtam mindig tudtam zenéket cserélni! -
Mustármag
őstag
válasz
Bence123
üzenetére
Jah így már értem!

Ha minden igaz akkor az Akg K-309-nak egyenes a csatija 2-3E forint körül mozog, szerintem jó alternatíva!(habár nem tudom hogy szól.)
Találkoztam már ezzel a jelenséget ugyan így shuffle-nél, az enyémnek is L a jack-je de(lekopogom) még nem mutatta a tüneteket. -
Mustármag
őstag
válasz
Bence123
üzenetére
Szia
Én laikus azt mondom neked hogy inkább vegyél egy 2-3E forintos Sennheiser.
(Próbáltam próba képen egész kellemesen szólnak, amik próbáltam akkor már meg volt a Sennheiser CX 300II ami most is működik, (OFF)(lekopogom) (/OFF)ahhoz képest mondom.)
Sőt ha vigyázni is tudsz rájuk, akkor gondolkozhatsz egy magasabb árkategórián(minél magasabb árkategóriát nézel annál szélesebb lesz a spektrum amit meg tud szólaltatni, és annál szebb lesz a hangzása is (de ez változó).Az Ipod Nano 6th-nak 32-es skálán mozog a hangerő szóbájzaja 15-nél hangosabbra sosem rakom.Vagy próbálj olyat terméket választani jobban szakosodott a hangtechnikára: JBL,AKG,Sennheiser,Creative
Választ nem adtam a kérdésedre, csak tanáccsal szolgálhattam. -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Apple Nano 6g-hez szeretnék vásárolni egy Hálozati csatlakozot milyen paramétereket kell figyelembe venne mAh? V? Vagy az mindegy csak ne legyen gagyi?Pl. egy ilyen?
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
A mai napom boldog tulajdonosa lettem egy Apple Nano 6g nek viszont még sosem volt a kezembe alma termék u-h lenne néhány kérdésem!
1.Honnan tudom hogy ki van kapcsolva? Mert ha egyszer megnyomom a gombot elsötétül, ha hosszan nyomom nem csinál semmit de ha elengedem akkor szintén elsötétül.
2.Csak iTune-s al tudok rá zenét pakolni? A win nem lát mappát a Total Commander se lát mappát!
3.Minden napos tároláshoz és használathoz erről mit gondoltok?
4.Milyen tanácsokkal tudnátok ellátni?
Előre is köszönettel

Új hozzászólás Aktív témák
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Tesla topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus rog fx506h
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 226 Ciklus - 88% akku -
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest