Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Silány minőség hát!
Itt a profit a lényeg, tehát megvágni az embert amennyire csak lehet.
Mivel tud kevesebbet? Tud zenét lejátszani, ez eddig ok. Tud filmet lejátszani, amit normális esetben egy Nano nem tud, nem megyek bele abba, hogy valójában tud. Apróbb extráktól tekintsünk el ( játék, jegyzetnézés, stb... ). Lehet, hogy tévedek, mert nem volt még a kezem között ilyen masina.
Térjünk vissza a minőségre. Gynegébb erősítő, tehát rossz a hangminőség. Ahogy tudom a kijelző is baromi ronda, tehát nem ad szép képet, és persze nincs olyan menürendszere, mint egy iPodnak, arról nem is beszélve, hogy a clickwheel eleve felejtős, csak illúzió.
Másik szempont, hogy véleményem szerint baromi ciki egy ilyesmivel mászkálni, pláne büszke lenni arra, hogy iPod. Úribb társaságban csak felvilágosítanak, másikban meg körberöhögnek miatta. Tehát ha egy ilyennek befürödsz, akkor marad a szomorkodás, mert lehet, hogy drága pénzért vettél egy hamisítványt, ami ok, hogy tudja az alapfunkciókat és ideig óráig a külsőségeket, de aki már látott, érzett iPod-ot, az messziről kerüli az ilyesmit.
Tehát ennyivel tud kevesebbet. Egy mondatban összefoglalva: Ez hamisítvány, ezért gáz!
Sianis -
Sianis
addikt
Nem tudni, hogy mi ez! Nem én csináltam, hanem többek között ilyesmivel csapnak be embereket. Olcsó, kedvezőnek tűnő ár, hasonló kialakítás, persze aki látott már, akár csak képen is iPod-ot, annak rögtön lejön, hogy hamisítvány az egész! Ezért mondtam, hogy vigyázni!!!
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Itt a profit a lényeg, tehát megvágni az embert amennyire csak lehet.