Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Cover-ek: én a fileokba írom bele őket. Mindegyik mérete így kb. 100 kbyte-al (amekkora a cover) növekszik, de megéri.
Fejfájásról szó sincs természetesen.
Csak annyi, hogy a D2-vel jobban "simogattak" a hangok, éreztem, ahogy a húrok rezdülnek. Ipod-nál simán csak hallom.
Ez így most durván hangzik, de a gyakorlatban olyan dolog, hogy ha nem tudod, hogy van ilyen, akkor nem is igényled. Tehát ha nem hallgatom a D2-t, akkor abszolút gyönyörűen szól az ipod is. Meg persze D2-ben van mindenféle bass kiemelő meg mindenféle "technológia", ipodnál az EQ a max beállíthatóság. Mellesleg érdekesség, hogy a D2-nél ha a legszebben szólóra, legkellemesebb hangúra állítottam be a gépet, kb. 3 perc múlva észrevettem, hogy szétmeg a fejem. Valahogy belekever olyan hangokat, amitől szépen hangzik, de nem bírom...nemtudom miért...A kbps-ről nem hallottam még, lehet benne vmi, de 192kbps alatt kb 2 albumom van, a többi 192 és fölötte. Leginkább 320-asok. Tapasztalat szerint 192 től felfelé teljesen hallgatható. 128-as, 160-as már sistereg azért, de bármilyen lejátszóval így van.
-
válasz
jorden06
üzenetére
Nem, egy Sony NWZ-S544B mellett döntöttem. [link]
Egyedi EQ, külön 3 szintben bassuskiemelés. Ez hiányzott az ipodból, itt van.
Szigorúan cx500as fülessel. Gyárit kis sem bontottam.
Cover: itunesban bele kell égetni a cover-t (jobb klikk-get info és ott berakni a képet).
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- CPU léghűtés kibeszélő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Óra topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T14 Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak annyi, hogy a D2-vel jobban "simogattak" a hangok, éreztem, ahogy a húrok rezdülnek. Ipod-nál simán csak hallom.