Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ala
tag
Hali!
Bocs de most nm néztem körül a topikban.Az érdekelne hogy mit kell ahhoz beállítani, hogy a gép felismerje az ipodot ill. hogy lehessen kapcsolatot teremteni.Internet nélkül.
A próbléma az hogy fel van téve a progi az a Ituner vagy mi, de nm lehet használni a progit.Viszont mikor van net akkor valamit atómatikusan beállít,és lehet használni.De viszont többször lett formázva és nm tudom hogy mit kellene bállatani vagy csinálni.
Nem az enyém az Ipod tehát nm annyira vágom a dolgokat viszont a progit használtam már mert egy csomó internetes rádió jön be rajta.
A segítséget előre is megköszönöm, és nagyon örülnék neki ha valaki tudna segíteni ebben a problémában.
Ja ÉS EGY Ipod NANO-ról van szó 2 GB-os
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- PC Architech Shop Számítógép és hálózat szerviz
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest