Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
RichiG23
csendes tag
Sziasztok! Egyszerűen nem hiszem el, hogy még ezzel a próblémával senki nem foglalkozott. Márpedig ez a probléma egy mp3 lejátszó esetében a legkézenfekvőbb dolog: a HANG. Tulajdonomat képezi egy Apple Ipod Classic 80gb-os modell (az egyel előző szériából) és mellé használok egy remek kis fülest, egy sennheiser cx300-ast, ami szerintem egy igen jó ár/érték arányú kis cucc. Miután már használom kb 2 éve a készüléket, azt tapasztaltam, hogy a markánsabb basszusokat egyszerűen nem képes visszaadni megfelelően. Recseg, ropog, szaggat a hang ilyenkor, tehát egy rémálom. A magas és közép tartományban szépen teljesít bár a hangereje sem kielégítő számomra. Utánanéztem hátha a fülessemmel van gond. Beszereztem egy Iphone 3g-t, rádugtam a cx300-asom és azon tökéletesen visszaadja a basszust, habár sony terméken tapasztaltam már erősebbet, de ez szerintem még egy igen jó teljesítmény. Itt a hangerővel sincs gond. Nektek mi a véleményetek erről? Szívesen várok nagy tárhellyel rendelkező, kiváló hangminőségű Ipod alternatívákat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Asus TUF Gaming VG258QM 280Hz 0,5ms Full-HD Fast TN
- Full Extrâs Mobil Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 512Gb + kiegészítők!
- ASUS PRIME H270-PRO + Intel Core i7-7700 (CPU + alaplap, LGA1151)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest