Aktív témák
-
onlysony
aktív tag
eladva
vagyis cserélve PDA-ra
-
Shape
aktív tag
Eladó egy 2 hónapos kék színü ipod mini 4GB- os. Fülhallgatóval, telepítő DC- vel, töktővel, fire- wire és USB kábellel. Érdeklődni elsősorban telefonon.
Hely: Budapest Feladás: 2005-09-05
Feladó:
Lejárat: 2005-10-20
Rovat: Szórakoztató elektronika (az ittveddmeg.hu támogatásával) - Audió - Hordozható - mp3 - iPod
Ar: 30000
Bővebben: link -
törölt tag
nokia 6600??
a * gombja nem megy amugy fasza. -
Shape
aktív tag
látom moto e398-at keresel.
az én v525-öm majdnem egy az egyben ugyanaz, csak kinyitható és nem bővithető a mem-je. -
Shape
aktív tag
Sony Mz-n510
Bővebben: link
nagyon jo cucc, egy kcsit kopott, de tökéletesen működik.
szerintem simán odaver minden egyéb mp3-as cucc-nak, nem is cserélném le max ipod-ra arra is csak azért mert kell a suli miatt a pendrive és ezt annak nem lehet használni. -
BaliBoy
csendes tag
Engem valszeg még 40ért is érdekelne. Annyi kérédésem van még, hogy van-e rá bolti garancia, vagy esetleg te adsz-e rá valamennyi garit?
-
Májki
tag
SCSI vinyó? Bővebben: link
-
Shape
aktív tag
telóra kb 10-et dobnák. minidisc-re kevesebbet.
-
BaliBoy
csendes tag
Igen, érdekelne.
De elsőként az, hogy mennyire gondoltál.
Video kártyára nem akarsz cserélni. Connect 3d ati radeon 9600 128mb-os. Tudom nincsenek egy árban de megolhatjuk okosban.
Ha info kell a kártyáról akkor www.ati.com vagy www.connect3d.com
Nincs semmi baja, azért kell megválnom tőle mert PCIe alapot vettem és már nem tudom használni. -
onlysony
aktív tag
Végülis nem muszály teló kp. is megfelel vagy egyéb okosság!
-
pyrannha
senior tag
-
onlysony
aktív tag
2 hónapos Apple iPod Mini-met cserélném telóra! minden megvan az ipodhoz és semmi baja! várom az ajánlatokat!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest