Hirdetés
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen processzort vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A lényeg,hogy amire kitaláltad, arra jó legyen.

-
-
IOS 6 alatt próbál bejelentkezni, de kidob mindig. Lesz javítás? Csak kérdezem. Gondolom, amíg nem variálják meg az aprókat, érdemes még vele foglalkozni.
-
Nekem is volt olyan, hogy azt hittem duplán uppolt, közben csak a háttérben maradt a progi, rányomtam, és nem frissített. Szóval amikor azt irta ki, hogy még 2 lehetőségem van, valójában már uppoltam egyszer, csak elfelejtettem, aztán mikor rányomtam a gombra, akkor 2 lehetőségből ugye egyből nulla lett.
-
Feltettem.
-
Egy bug: A súgóban, jobb felül ott a nyíl, hogy e-mail-t lehet írni a fejlesztőnek. Az ottlévő emilcímről visszapattannak a levelek...
Szerk: most kaptam push-t tőled

-
Eszembe jutott 1-3 dolog,de mivel csak a grafikához értek, nem tudom, programozás ügyileg mennyire para. Mégpedig a push téma. Pl. ír valaki hozzászólást a hirdetésemhez, azt nem lehet, hog valahogy jelezze a program? Mint ahogyan bepipálod a pH-n, és onnantól kezdve kapsz emilt,ha valaki hozzászól. Vagy beállítani, hogy naponta 2-szer, milyen időpontban uppolja a hirdetéseket. Bár ehhez gondolom az kellene, hogy egyfolytában fusson a háttérben, ami nem éppen akkukímélő dolog.
-
Jó ötlet, mivel részemről is mindenkit arra biztatok, hogy aki 3G-t akar venni, csak 3-as OS-el tegye, vagy valahogy downgradelje, ha élvezni is akarja a használatot.
Viszont még egy dolog. Ha szerkesztem a hirdetéseket, és törölni akarom, akkor a törlés gomb-ra rányomva szerintem legyen megkérdezve, hogy biztos törölni akarja? Mert pont most jártam úgy, hogy több hirdetést akartam törölni, de rosszat jelöltem ki (persze időben rájöttem), ha rányomok a törlés gombra, egyből törlődik és megszívtam volna. -
-
Azt odaadtad? Akkor csinálhatok más színt/színeket valamikor. Most hétvégén nagyon kell tolnom a meót, de jövő héten megint kitalálhatok valami grafikai dolgot.
Arra gondoltam, valami töltősávot ki kell találni a hirdetéseknél, mert ha terheltek a szerverek nagyon, akkor hajlamos vagy 5-ször is rányomni ösztönből a felfelé nyílra, mert nem tudod, hogy akkor most tényleg rányomtál és dolgozik, vagy nem csinál semmit. -
Ha rányomok a szerkesztésre, ah hirdetéseknél bal oldalt van egy karika, amibe ugye belebökve piros pipa lesz ott (gyk. így jelölöm ki őket). Viszont a sötétebb háttérnél nem látszik a karika (persze, tudom, hogy ott van, és a "helyére" bökve ki lehet jelölni, csak zavaró, hogy ugyanolyan a színe, mint a hirdetés háttérnek, és ezért nem látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Projektor topic
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(6.1.b2, i5).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)