- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-secret- #145022 üzenetére
Nem, van az alap 2.5GB + 1GB fixen, ez az 1GB így csak 1000Ft mivel ez megújuló minden hónapban, de ezen felül ha elfogy, és még akarok 1 hónapra 1GB plusz adatot, az 1850Ft.
agabe: De van, az kerül így 1000Ft-ba. 5GB ugyan ilyen megújuló lenne 3717Ft itt, most nézem, annyira nem is rossz.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-secret- #145013 üzenetére
Így alapból járt 500MB-t ehhez az előfizetéshez, jött még 2GB-t így ezzel, és ugye ez se elég és még havi fixen vettem 1GB-ot, azaz van 3,5GB és sokszor ez is kevés, 5-6GB-tal lennék el.
Nem tudom mihez hogy van, azt tudom mikor lassan 1 éve csináltattuk akkor a nőci asszonynak is beállította ugyan ezt (ugyan ilyen előfizetése lett neki is), úgy hogy nem is kértük csak ő ajánlotta fel.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
-secret- #144891 üzenetére
Nem de azert illik. Mar az is korrekt ,ha 8000.- re ad 2-300 forintot, de hogy semmit az eleg tirpak dolog.
Nalunk egy bufeben a vendeg van ,hogy nem ad jattot utana meg jon ,hogy ker egy szelet kenyeret es fel van haborodva ,hogy elkernek 50 forintot ahogy az az arlistan fel van tuntetve!
Ellentetben attol aki akar atlagon alul is de hagy ott plussz penzt! -
B-L-A-C-K
titán
válasz
-secret- #144781 üzenetére
Egy évre ha a keret ~250ezer bruttó, akkor időarányosan kell megkapnia amióta dolgozik ott (ez persze akkor van így ha idén máshonnan nem kapott ilyet). Ha neki így ez nem jó hívja fel aki ezt intézi, és beszélje meg vele, bár ha már kiküldték nem tudom lehet e módosítani utólag.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-secret- #144779 üzenetére
Szerintem az is jó, bárhol le tudjátok kajálni szinte, és 2 évig érvényes azt hiszem. De gondolom nem is olyan nagy összegről van szó, mert ha most kapta időarányosan küldik ki, és ugye mindjárt év vége van, azaz amennyi járna alapból a felénél is kevesebbet kap meg most nem?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-secret- #144777 üzenetére
Eddig úgy volt hogy év elején megvolt a keret, és te választottad ki mit kérsz, de ott is megvolt határozva mennyit lehet miből. Idén kp-t is lehetett kérni, ezt 2 részletben utalják, én ezt kértem, a maradékot meg szép kártya kajára. Szóval elvileg párodnak is ki kellene tudni választani mit kér.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
-secret- #144774 üzenetére
Nincs felső határ de bizonyos összeg felett durva adó kerül rá. Ezért általában a cégek ott húzzák meg a határt.
Egyes alszámlák viszont korlátozva vannak. -
B-L-A-C-K
titán
-
törölt tag
válasz
-secret- #144393 üzenetére
Ugyanez van nálam is. Telenornál korlátlan, vodánál az ami engem érdekel meg nem fogyasztja a mobiladatomat. Ugyanis bosszant, hogy megszüntették a korlátlan közösségi opciót. Ha új készülék kell azt csak az új csomagokkal tudom választani, ahhoz meg ugye nincs közösségi opció.
Válasz: Egyelőre nincs visszavéve portfólióba a korlátlan köz. opció és elég a 10gb-os csomag, de higgyem el, mert a vodánál a dolgozók kapnak ennyit...!
Kedvezményként kiszámolta nekem ami amúgy is járna. (tv, telefon, otthoni net = -33000ft készülékkedvezmény)
Mondom ok, megvárjuk a karácsonyt.
-
-Ben-
veterán
válasz
-secret- #144281 üzenetére
Biztos, hogy jól meg fogják oldani a Face ID -t is. Az is valószínű, hogy nem lesz kompromisszumos és a Touch ID gyorsaságát is hozni fogja jó eséllyel,de ettől még sokan siratni fogják így is az ujjlenyomat-olvasót.... Jól működő Face ID ide vagy oda, én is sajnálnám, ha kivennék.
-
-
Gsx-rr
veterán
válasz
-secret- #143873 üzenetére
Telekomnal Aug 31.-ig korlatlan net bizonyos dijcsomagokban.
Nem is tudom ,hogy minositsem a Vodafone-t.
Van egy szamom amit mas hasznal es panaszkodott ,hogy nem jo a 4 g legedettseg mindenhol.
Bementunk ,hogy atvigye a Telenorhoz.
Kb 2 masodperc alatt felajanlottak +5 giga netet havonta es 20 szazalek kedvezmenyt a havidijbol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen autót vegyek?
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Proxmox VE
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged