- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
Aktív témák
-
dabgergo
őstag
Okés, köszi midnenkinek, kipróbálom az iGo-t.
-
dabgergo
őstag
Igo vs Navigon: akik már használták mindkettőt, mit gondolnak, melyik jobb (3gs-re)?
-
dabgergo
őstag
Nem tudjátok hol lehet olcsón magában csak kijelzővédő fóliát kapni az iPhonera?
-
dabgergo
őstag
Lenne sajnos még két nagyon alap kérdésem:
1) Ha dokumentumokat akarok felmásolni az iPhonra akkor azt hova tegyem? Nem lehet azt megcsinálni h csinálok egy mappát és abba másolom bele őket? Tehát sok dokumentumot rendszerezetten hogyan tudok feltenni?
2) A kezdőképrenyőn ott alul van ugye az a 4 állandó ikon, ezeket hogyan lehet lecserélni?
-
dabgergo
őstag
válasz
GeneraL_XTX #37731 üzenetére
Köszi! Ez volt a megoldás! Megy tökéletesen
-
dabgergo
őstag
Oplayerrel hogyan lehet a feliratot betallózni? Hiába raktam át az srt-t sub-ba nem jelenik meg.
-
dabgergo
őstag
Nehezen tudom eldönteni h milyen tokot vegyek.
1) Tetszik a switcheasy nude átlátszó mert szolid, egyszerű, de az a baj, h nem lehet bp-en kapni (legalábbis sehol nem találom, vkinek 5let h hol lehetne 3gs-hez?)
2) Illetve tetszenek az ilyen szolidabb picit vastagabb elől is jobban védő tokok pl: Jam Jacket De az a baj h túl nagy a választék és ráadásul nem látom h milyenek élőben. Ez is jónak tűnik: iSkin Solo, ebayről rendelném elég olcsó: [link]
Van ezek közül vmelyikkel kapcsolatban tapasztalatotok vagy ilyesmi stílusban van olyan amit különösen tudtok ajánlani?3) Ha megrendelném ebayről az iSkin solot akkkor az kb 2 hét mire megjön, addig vennék vmi nagyon olcsót, sztetek ez pl mennyire gáz minőségre? [link] Vagy arra két hétre vmi olcsó alternatív ajánlat esetleg?
-
dabgergo
őstag
Ha jól tudom az Oplayerrel lehet avi filmeket lejátszani és így nem kell konvertálgatni. Lenne egy (nyilván nagyon alap) kérdésem: hogy tudom a filmeket felmásolni az iPhonera, mert nekem mintha nem engedné az iTunes. Mit csinálok rosszzul?
-
dabgergo
őstag
válasz
sirarcheer #37600 üzenetére
@sirarcheer: köszi, csak elfelejtettem mondani h nem 4gre kéne hanem 3g-re
@a000: pl melyiket tudnád ajánlani a switcheasy nude helyett?
-
dabgergo
őstag
Switcheasy Nude tényleg csak a presystem.hu-ról rendelhető? Bp-en nem lehet vhol kapni? (XMSben, Starkingnél, iStylennál nem látok.)
-
dabgergo
őstag
Van Bp-en olyan bolt ahol iphonehoz lehet tokot kapni és meg is lehet őket nézni?
-
dabgergo
őstag
Sztetek melyik éri meg jobban? Vagyis melyiket jobb haszbáni? SwitchEasy Nude vagy IS?
IS-nek mennyi az "élettratama"? (Kopik-e, homályosodik stb?) -
dabgergo
őstag
válasz
manchester85 #37437 üzenetére
Köszi, nem találgatok, csak gondolkodom a helyzeten
Nem lesz ezzel kapcsolatban több kérdés
-
dabgergo
őstag
Még mindig ezen a letiltásos dolgon gondolkodom, mert eszembejutott h mi van akkor ha vki vesz egy készüléket hűsére de még annak lejárta előtt vesz egy másikat is. Akkor nem csak a legújabb készülék tiltható le? hiszen az előfizetés arra vonatkozik nem?
-
dabgergo
őstag
-
dabgergo
őstag
válasz
icecave #37420 üzenetére
Hát akkor még a független vétele se okés...
Na de elég hihetetlen, de most beszéltem az eladóval, nagyon tisztességesnek tűnik, 4Gje van, rekerestem a neten a nevére, van normális állandó munkahelye, elég jó beosztással, mondta h bármilyen lapot szívesen ír meg ha kell megadja a magánlakcímét is, meg megmutatja h már 8éve T-ügyfél stb...
Szal lehet h mégis megvezsem mert nem az a nepper stílusú ember.Akkor pontosan milyen papírt írassak vele sztetek?
@manchester85: köszi, értem, lehet h tényleg elég amúgy a 8 GB.
Még vmi: ha a legrosszabb esetben le si tiltanák de most azért elég 0 esélyt látok akkor csak telefonálni nem fogok tudni vele, de minden más működik, nem?
-
dabgergo
őstag
válasz
manchester85 #37418 üzenetére
A két év előfizu az okés, mert úgyis most akarok újat kötni mert flottás leszek. De a 110elég sok a 8gigásért, meg félek h a 8giga nem is elég. Meg h érted h a másikat odaadom vkinek? Milyen másikat?
Másik: a gyári független 3GSre hova van garancia? Szal ha nem T-s akkor hova kell vinni gariztatni?
-
dabgergo
őstag
Köszönöm mind2töknek, értem a helyzetet, így nem nagyon merek belevágni, nincs értelme kockáztatni, pereskedni meg semmiképp sem akarok szal ez így gáz. Nincs kedvem még másfél évig rettegni. Köszönöm a segítséget!
-
dabgergo
őstag
válasz
manchester85 #37413 üzenetére
Igen tudom, de akkor mit csináljak, most ne vegyem meg?
Nem lehet semmi ilyen hivatalos papírt íratni akár a T-vel vagy bárhogy? -
dabgergo
őstag
válasz
manchester85 #37411 üzenetére
Na ennél bonyolultabb a helyzet, de leírom, mert szeretnék biztosra menni.
Tehát most telefonáltunk és kiderült h a teló részletre lett véve, de mondta h együtt bemegyünk a T-be és kifizeti a maradékot (44e) a törlesztésből a szemem láttára.
Viszont 2012 márciusig még hűségidős a teló...
Most mi a fenét csináljak? -
dabgergo
őstag
válasz
manchester85 #37406 üzenetére
Értem most már a helyzetet! Köszi!
-
dabgergo
őstag
Hogyan lehetek biztos abban h a használtan vett T-s iPhone-t nem tiltják le? Mit tegyek vásárlás előtt? Vagy h megy ez?
-
dabgergo
őstag
Váá el se hiszem
úgy néz ki ma veszek egy vadi új iPhone 3GS-t 16Gb-ost, fehéret, t-s, vadi új 0 perces 1 év garisat 95ért
uyge jó vétel? Bíztassatok!
-
dabgergo
őstag
Vodánál és a Telonornál majd csak a i4-et lehet kapni vagy 3gs-t is?
-
dabgergo
őstag
3GS meddig bírja ha GPSt használok?
-
dabgergo
őstag
Na ma kipróbáltam a Mom parkban a 3GS-t és a i4-et is. Iszonyat jó mindkettő, de számomra az is egyértelmű lett h nincs (nekem) semmi értelme a 4G-t megvenni, mindentt tud a 3GS ami nekem kell és kb uo. gyorsak is.
De van pár kérdésem:
1) Nagyon tetszett a Google Maps meg főleg a sebessége. Nem igazán értek a működéséhez, de ez internetkapcsolat nélkül is ugyan így és ugyan ilyen gyorsan működik? (vagy a net ad hozzá vmi pluszt?)2) IS-t tudjátok ajánlani? Van-e olyan hely ahol felrakják nagyon profin? Mert biztos én is meg tudnám csinálni, de szeretném ha nagyon szépen, igényesen kerülne rá.
3) Nincs igényem arra h vmi nagyobb internetcsomagra előfizessek, de azért az jó lenne ha nincs wifi a közelben akkor is meg tudjam nézni az emailjeimet, ehhez kb havi hány mega lenne elég tapasztalataitok szerint? Tehát mindent wifin intéznék de email néznék neten. Erre vajon havi 40 MB elég?
4) 99e ftért 0 perces t-s 16GBos 3gs elég jó vétel, nem?
5) A T-nél a 3GS-ből boltokban is csak a 8GBosat lehet kapni?
-
dabgergo
őstag
Sztetek ha megjelenik majd a telenornál meg a vodánál is az iPhone akkor lejjebb fognak menni a használtpiaci árak is? Ill. ők is fognak 3gs-t árulni vagy csak i4-et?
-
dabgergo
őstag
Ja értem köszi, akkor megpróbálok kerülni, de sajnos sok az ilyen 3GS... Akkor 3GS esetében a T-s gari a legjobb?
@rolcsibácsi: hát ez off de nekem már elég régen kb 3 éve nagyon-nagyon sok rossz tapasztalatom volt az XXL Gsm-el, azóta iszonyatosan kerülöm őket... és senkinek se merném ajánlani h oda menjen, egyszerűen nem tisztességesek, persze azóta változhatott a helyzet...
-
dabgergo
őstag
Ez a garancia dolog h megy az iPhonenál? Miért nem világgari van? Miért van az h néhány használtan meghirdetetthez oda van írva h csak bizonyos GSM bolta szól a gari?
-
dabgergo
őstag
Vki vásárolt már innen iPhonet? Vmi tapasztalat az eladóval és a termékkel kapcslatban van?
-
dabgergo
őstag
Gyakorlatban mi a különbség a gyári független és a szoftveresen fügetlenített között?
-
dabgergo
őstag
Na remélem akkor a 3gs árak csökkeni fognak hamarosan...
-
dabgergo
őstag
válasz
HPEx20i16v #35768 üzenetére
Köszönöm, ez bíztató!
-
dabgergo
őstag
A GPS mennyire használható a 3GS-ben? Mennyire erős a vevő?
-
dabgergo
őstag
Köszben sikerült rájönnöm, hogy ez a webáruház van a háttérben: [link]
-
dabgergo
őstag
Sziasztok!
Nézegetem az apróhirdetéseket és egyszer csak ezt látom: iPhone 4 - 98 ezer ft, új bontatlan, független. [link]
Na most ez mi a fene? Ez lehetetlen h itt minden stimmeljen, nem? Kamu az egész?
-
dabgergo
őstag
Azon gondolkoztam, hogy nem éri meg jobban venni egy iTouchot és egy olcsóbb telefont melé? Vagy mi az amival sokkal kevesebbet tud egy iTouch mint egy iPhone? Bocsánat ha nagyon hülye kérdés
-
dabgergo
őstag
Köszönöm a választ!
Jó barátom a gugli, kerestem is, de mint nyilván sejted, nem azokra a helyekre vagyok kíváncsi, amikre így egyből rátalál az ember, mert általában nem ott a legolcsóbb. Sok idő és keresés után az ember rájön, hogy hol érdemes venni a cuccokat, mivel én iPhone témában új vagyok ezért kérdeztem tőletek, akik már tapasztaltak
Azt jól látom ugye, hogy a 3GS-ben sincs rádió?
-
dabgergo
őstag
Sziasztok!
Tervezem, hogy a közeljövőben veszek egy iPhone-t, ezzel kapocslatban lenne pár kérdésem a nálam jóval többettudókhoz
1) Mennyiért lehet legolcsóbban jelenleg hivatalosan független fóliás 3GS-t venni? (Akár külföldről, de tényleg vadi új legyen.)
2) Most a iP4 miatt nyilván Mo-on is lejjebb megy majd a 3GS ára, kérdésem, hogy érdemes-e tehát várni és ha igen akkor van-e vkinek tippje, hogy nagyjából mennyit?
3) Gyakorlati kérdés: mennyi ideig bírja a 3GS akkuja normál használat mellett? (Kis telefonálgatás, wifi stb - végig bír így egy napot?)
4) Van-e tapasztalat tokokkal kapcsolatban? Van-e olyan tok ami egyértleműen jobb mint a többi, hiszen borzasztó nagy a választék.
Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPad Pro 11" (3rd gen) 128GB Wifi+Cellular Akku: 93% Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest