Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frontiner
aktív tag
válasz
szabonagyur #336220 üzenetére
Rendes magyarral írt.
Hasonló kérdést tettem fel, a válasza ez volt:
”Amennyiben Ön ezt az összeget engedélyezi, a rendszer nem vonhat le többet.”Most már megvárom az Apple válaszát.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
szabonagyur #336217 üzenetére
Ezt is irtam, hogy mi is rendszeresen rendelünk innen, szinte mindig van valamilyen kuponos kedvezményünk.
Eddig nekünk sem volt ilyen problémánk. -
Frontiner
aktív tag
-
Frontiner
aktív tag
válasz
szabonagyur #336212 üzenetére
0 Ft-TÓL
És az a házhoz szállításra vonatkozik. Én üzletben való átvételt kértem, ami minden esetben ingyenes.A más fizetési módot ki fogom próbálni, csak előbb kapjam vissza a pénzem.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
markknight #336196 üzenetére
Miért vagy ennyire biztos abban, hogy 15790 szerepelt jóváhagyáskor. Akkor mégegyszer, utoljára.
Itt a rendelés. Látszik a 15790-5500 kupon. Végösszeg 10290. Lent virít hatalmas feketében az összeg. Tehát a kupon érvényesítve lett.
Ezután rányomtam, mint mindig a “menj a fizetéshez” gombra.
Fent, a háttérben is látszik a 10290, valamint itt a fizetés engedélyezési képernyő. Dupla katt, majd szépen levonta a 15790-et.Nem értem, mit nem lehet ezen elhinni.
Tudom, hogy én magam is tudom törölni a rendelést, de kb azonnal felvettem velük a kapcsolatot. Az ügyintéző a beszélgetés végén pedig megkérdezte, hogy törölje e akkor a rendelést. Mindtam neki hogy akkor törölje. Majd irtam az Otp-nek és az Applenek. Aztán bedobtam ide a témát.És mint korábban írtam, ez nem befoglalt összeg. Máskor is volt már ilyen kuponos vásárlás, ott mindig működött rendesen. Az Otp is a 15790et könyvelte le.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
szabonagyur #336194 üzenetére
A visszaigazoló és a visszatéritésről szóló emailben is a teljes (15790) összeg szerepel.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
szabonagyur #336192 üzenetére
5-el feljebb raktam be a képet, hogy levonták a teljes összeget.
Ha webshopból vásárolsz, nem állítanak ki azonnal számlát. Legalábbis nem emlékszem rá, hogy valaha is, miután leadtam a rendelésem a visszaigazoló email már számlával együtt jött volna. -
Frontiner
aktív tag
Látod, pont ezért kezdeményeztem megosztani a történetet, hátha valaki járt már így.
Ezekszerint nem vagyok egyedül.Ennek örülök.
De ki is fizetted? Levonta?
Szerk.: Nem tudott többet levonni.... elsiklottam felette
De így engedte is kifizetni, hogy nem a magasabb öszzeggel akart beterhelni? -
Frontiner
aktív tag
válasz
burgatshow #336177 üzenetére
10290 Ftot hagytam jóvá, 15790 Ft-ot vont le. Csakhogy pontos legyen
-
Frontiner
aktív tag
válasz
szabonagyur #336176 üzenetére
Nem értelek már tényleg.
Milyen számlámnak kellene lennie?Mindhárom esetben törölve lett a vásárlás szinte azonnal és vissza is kaptam a pénzemet. Egyik esetben sem állítottak ki számlát.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
markknight #336175 üzenetére
Senki nem is állította, hogy nem léptem be a mobilbankba. Egyértelműen ott van a teljes levont összeg. Raktam is be róla képet.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
markknight #336173 üzenetére
Pedig10290-t hagytam jóvá. Ott a screenshot.
Milyen rendes bizonyítéknak kellene lennie? -
Frontiner
aktív tag
válasz
szabonagyur #336170 üzenetére
Egyelőre még számlám sincs, mivel azonnal töröltettem a rendelést a Sinsayel. ( Szerintem így nem is fog készülni számla
) Azt mondták max. 24 órán belül vissza kell kapnom a pénzem.
Az, hogy az általuk kiállított számlán milyen összeg lesz, ha lesz, ilyen szempontból irreleváns, mivel ott az Otp-s levonás a teljes összegről.
Holnap okosabb leszek. -
Frontiner
aktív tag
válasz
burgatshow #336164 üzenetére
Még könyvelés alatt van.
De, mint írtam sokszor vásároltunk már a Sinsayről, majdnem mindig volt valamilyen kuponunk. Eddig nem volt ilyen probléma ezekkel, mindig a feltüntetett összeg került ténylegesen levonásra. Nem volt semmilyen utólagos korrekciózgatás.Ugyanez volt a helyzet még karácsony előtt az Allegronál. Ott egy 4000 Ft-os kuponnal történt meg ugyanez, úgy, hogy előtte ott is vásároltam kuponnal csökkentett áron termékeket.
És még egy alkalommal egy másik webáruháznál. Ott is a kupon összege levonásra került, majd a fizetésnél a teljes összeg vonódott le.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
markknight #336165 üzenetére
Nem előre, hanem mégegyszer "megvettem",( persze nem hagytam jóvá a vásárlást), csak, hogy tudjak róla screenshotot csinálni, amit el tudok küldeni a webshopnak, Otp-nek,Apple-nek.
A Wallet még nem mutatja a vásárlást. Nem tudom másnál hogy működik, de nekem kb fél-egy nap után mutatja a vásárlásokat. -
Frontiner
aktív tag
válasz
szabonagyur #336153 üzenetére
SENKI nem akart pánikot kelteni!!
NEM innen várom a megoldást.
Csupán megkérdeztem a Tisztelt közösséget, hogy járt már e valaki így!
Mert ha igen, hátha tud több infoval szolgálni.
Mit nem lehet ezen felfogni?
Ne haragudj, hogy meg mertem kérdezni, járt e így más is. -
Frontiner
aktív tag
válasz
burgatshow #336152 üzenetére
Én ezt mind értem.
De akkor 2 másik webshop is elrontotta, ugyanúgy?
Az OTP azt válaszolta, hogy ők ebben nem ludasak. (Persze, mondhat amit akar)
Az Apple válaszára még várok. -
Frontiner
aktív tag
Hát oké. De ezek nem vmi kis fos átverős weboldalak. Azért nem gondoltam volna hogy egy Allegro vagy egy Sinsay megtesz ilyet. Ezekszerint mégis. Bár azt hozzátenném, hogy számtalanszor használtunk már kupont a Sinsayen ( gyerekruhát csak innen vesz az asszony) és soha ilyen még nem fordult elő.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
burgatshow #336110 üzenetére
Megtörtént az egyeztetés. Visszautalják a pénzt.
De ha rossz összeggel indítja, nekem nem a “rossz” összeget kell látnom és engedélyeznem? -
Frontiner
aktív tag
válasz
szabonagyur #336109 üzenetére
Van, hogy napokkal később jelenik meg.
24 órával ezelőtti a legutolsó fizetésem. Azóta pedig már vagy 5x használtam. -
Frontiner
aktív tag
válasz
szabonagyur #336107 üzenetére
A tárcában még nem szerepel az összeg.
Közben megjött az Otp válasza:
”
Sajnáljuk, hogy a bankkártyás fizetés során kellemetlenség érte Önt.
Az Ön által leírtak alapján a Sinsay nem érvényesítette, ill. nem vette figyelembe a kedvezményt. Arra vonatkozóan, hogy ezt a Sinsay miért nem tette meg javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a Sinsay ügyfélszolgálatával.”De ha nem vette volna figyelembe, akkor miért a csökkentett árat láttam, hogy azt fogom kifizetni?
-
Frontiner
aktív tag
válasz
szabonagyur #336104 üzenetére
Az esetet természetesen mindig jeleztem a webáruházaknak. Vissza is kaptam az összegeket mindig.
Betudtam az áruházak hibájának. De most, hogy már a 3ik eset lett, megkérdeztelek Titeket.
Egyébként mivel nem egyértlemű amíg az Apple nem válaszol, szerintem nem zárható ki az Applepay hiba sem.
Vagy rosszul gondolom? -
Frontiner
aktív tag
válasz
szabonagyur #336100 üzenetére
Nyilván nem ez az elsődleges.
De mivel itt Mi Iphonet használunk nagy valószínűséggel Applepay-el, így bátorkodtam feltenni kérdésem, hogy esetleg más járt már e így. Mivel nem egyértelmű, hogy kinél van a hiba.
Megírtam a panaszom a Sinsaynek. Valamint írtam az Otp-nek és az Applenek is az ügy miatt, de nyílván ezek hosszabb időt vesznek igénybe míg bármi választ is kapok rá.Lehet törölni a bejegyzéseimet, amennyiben nem idevaló!
Köszi -
Frontiner
aktív tag
Mert kíváncsi voltam járt e még valaki így rajtam kívül.
Mivel már 3 ilyen esetem is volt, mind Iphoneról indítva és Applepayt használva.
Egyébként pedig az volt az első, hogy a Sinsaynek irtam.
Plusz mivel nincs külön Applepay topik, gondoltam itt teszem fel a kérdést. Ezzel is kezdtem a storyt.
De ha tudsz topikot ahol Iphonet és Applepayt használók vannak és fel tudom tenni a kérdésem, kérlek irányíts át!
Továbbá ha a topikgazdának és a moderátornak sem volt probléma, hogy itt feltettem a kérdésem, Téged miért zavar?
Valamint ha figyelmesen elolvastad volna a bejegyzéseimet , idéztem, hogy milyen választ adott a Sinsayes ügyintéző.
Respect -
-
Frontiner
aktív tag
válasz
BigBlackDog #336095 üzenetére
Nincs egyéb költség. Termék kosárba helyezése után, szállítási díj meg minden amit meg kell adni ilyenkor, majd aktiválom a kupont, lesz ennyi összeg, rányomok h fizetem Applepayel, feljön az összeg, nyomok duplán és a teljes összeget vonja le a számlámról.
Minden tranzakciónál így írja. Most direkt megnéztem, még a 150 Ft-os kávénál is. -
Frontiner
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #336091 üzenetére
Mióta van Apple Pay magyarországon, azóta használom. Nálam sem volt soha ilyen probléma. Ezért is írtam, hogy 3 különböző helyről történt vásárlás volt ez, amiben a közös a kupon volt. Én azt nem értem, hogy az érvényesített kedvezmény után, ami látszik a csatolt képen is, hogyan vonhat le többet, mikor én nem arra adok engedélyt?!
Kérdeztem chaten egy Sinsayes ügyintézőt, ezt válaszolta: “Amennyiben Ön ezt az összeget engedélyezi, a rendszer nem vonhat le többet.” Hmm… mégis.
Itt van, amit levont, hogy ne csak a “levegőbe” beszéljek.
-
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Nem kifejezetten Iphone téma, inkább Appla Pay. Legalábbis én úgy gondolom. Találkoztatok már olyannal, hogy mielőtt fizettetek volna dupla kattintással, megjelenik x Ft összeg, de többet von le? Nálam ezt most már harmadszor játszotta el, és 3 különböző helyről volt a vásárlás. Mindez kb. fél év alatt. Volt egy Allegros, egy vmilyen x webáruház, nem emlékszem már, meg most egy Sinsayes vásárlás. A poén az, hogy mindhárom esetben kuponnal csökkentett összeget fizettem volna. Most a Sinsayel is igy jártam ugye, 15790 helyett 10290 lett volna. Ezt az összeget engedélyeztem is, azonban a teljes került levonásra. Mégis hogyan? Járt már így valaki?
A rendelést töröltem, visszakapom a pénzem, mint az előző 2 esetben is. De nekem itt valami nem kerek…
Csináltam egy újrarendelést, persze nem fizettem ki.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
Giles74 #335724 üzenetére
Vagy lehet vettél egy eredeti dobozt, benne egy hamis fülessel. Simán elbírom képzelni, hogy "visszacsinálják" bontatlanra....
Csekkold le, ha még nem tetted a serialt a töltőtokban belül, a felfelé nyíló részen, illetve a fülhallgatók nyakánál.Ezeknek egyeznie kell a dobozon lévővel.
A második generációs AirPods Pro esetén a tok modellszáma A2700, a fülhallgatóké pedig A2931, A2699 vagy A2698.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
Stauffenberg #334918 üzenetére
Bár nekem ezek a szinkronizációk eleve nagyon furák, mostanában rendszeres, hogy kapok egy üzenetet Messages-ben és a MacBookon fél nappal később dobja fel az értesítést úgy, hogy már telefonon nem csak elolvastam, de már rég meg is válaszoltam.
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak nálam van ilyen probléma.
Valamint Macen hiába van bekapcsolva az értesítésekben a "szalagcímek", az istennek nem hajlandó működni. -
Frontiner
aktív tag
válasz
peetie1 #327346 üzenetére
Én sem nyálaztam végig, nem is igazán találok erről ott több infót.
Én sem próbáltam még, de gondolom a leírást elolvastad.
De itt egy:Fontos megjegyezni, hogy ez a távoli irányítás csak iPhone-ról iPhone-ra vagy iPad-ról iPad-ra működik; nem lehet iPhone-t irányítani iPad-ról vagy fordítva. Ráadásul ahhoz, hogy valaki távolról hozzáférjen a készülékedhez, el kell, hogy legyen mentve a névjegyeid között. Ez egy extra biztonsági réteget ad, így csak a megbízható emberek irányíthatják a készüléked.
Lépések a Távoli Irányítás Kéréséhez, Elfogadásához vagy Elutasításához FaceTime-on
Íme egy egyszerű útmutató arról, hogyan indíthatsz egy távoli irányítási session-t FaceTime-on:
Hívj Fel Valakit: Kezdj el egy FaceTime-hívást azzal a személlyel, akit szeretnél segíteni. Győződj meg róla, hogy a névjegyeid között van.Oszd Meg a Képernyőt: A másik félnek meg kell nyomnia a Megosztás ikont, hogy megossza a képernyőjét veled. Ez a lépés kulcsfontosságú a távoli irányításhoz.Kérj Irányítást: Miután megosztotta a képernyőt, egy homályos kép fog megjelenni az ő képernyőjéről. A távoli irányítás kéréséhez nyomj a megosztott képernyőre.Engedélyezési Értesítés: A másik fél kap egy értesítést, amelyben megkérdezik, hogy szeretné-e engedélyezni a távoli irányítást. Az “Engedélyez” gombra kell nyomniuk ahhoz, hogy hozzáférj. Ha nemet mondanak, akkor választhatják a “Ne Engedélyezd” opciót. Ha elfogadják, 3-tól 1-ig visszaszámláló fog megjelenni.Irányítás Átvétele: Amikor a másik fél engedélyezi az irányítást, te átveheted az irányítást a képernyőjük felett. Az ujjal tudsz rajzolni a képernyőre, hogy illusztráld, mit csinálsz, így könnyebben tudnak követni. Ez a jelölés automatikusan eltűnik egy idő után.Az Irányítás Befejezése: Bármikor megnyomhatod a “Stop” gombot a képernyőmegosztás ablak alján, hogy befejezd a távoli irányítást. Alternatívaként a FaceTime hívás befejezése is megszünteti a session-t. -
Frontiner
aktív tag
válasz
peetie1 #327344 üzenetére
Szia!
A távoli vezérlés funkció nem minden országban vagy régióban érhető el. Látogasson el az iOS és iPadOS funkcióinak elérhetőségét bemutató webhelyre
-
Frontiner
aktív tag
válasz
markknight #327272 üzenetére
Nálam szokta azt csinálni, hogy néhány számot nem játszik le. Illetve lejátsza, mert megy a számláló, csak épp hangja nincs. Visszalépek vagy megállítom, elindítom a számot és akkor megjön a hangja. Baromi idegesítő.
A másik dolog. Egy Ikea Symfonisken hallgatok zenét. Ha az oldalsó gombbal akarok hangerőt állítani, össze-vissza ugrál a hangerő. Bíztam benne, hogy lesz vmi javítás a 18.1-ben… iOS 17.x soha nem voltak ilyen gondok. -
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Nem kifejezetten Iphone téma, de erősen kapcsolódik, remélem maradhat.
Apple Musicról lenne szó. 2017-ben mikor új felülete lett, akkor indításkor be lehetett jelölni kedvenceket. Azóta jónéhány már nem releváns számomra, évek óta még csak hasonlót sem hallgattam, mégis dobálgatja szépen az arcomba vagy hasonlóakat az ajánlásba. Hogy a f@szba lehetne ezt törölni, resetelni vagy mittomén, sehol nem találok rá se opciót, se megoldást. -
Frontiner
aktív tag
Hali!
A gyári naptárba nem lehet adott napot vhogy megjelölni egy pöttyel, zàszlóval akármivel? -
Frontiner
aktív tag
válasz
sgeza #319507 üzenetére
Tudom, hogy 2ds kód. Arra fel irtam h az olvasó kb. 2 cm-re emelkedik ki az automatából és lehetetlen beolvasni a Qr kódot akárhogy tartottam eddig oda, forgattam, közelebb, távolabb, stb. soha nem tudtam még beolvasni.
A Lidlben ilyen van, amivel számomra lehetetlen beolvasni a kódot.
Máshol még nem próbáltam, de van ilyen olvasós is, ezzel nyilván könnyebb…
Na de ez már tényleg nagyon off. -
Frontiner
aktív tag
válasz
bostone #318577 üzenetére
Gondolkoztam, hogy egyéni musicra fizessek elő. Az ugye havi 1800. Aztán pont szóbakerült rokonokkal, amikor épp ki volt mindenem a Yt musiccal, az Apple One,kb mindenki csak a zenét használja belőle, én speciel nézek elég sok sorozatot a tv-n, szóval nálunk megérte, mert így mindenki spórol egy kicsit, ha csak a zenét nézem, a többi meg “ajándék” mindenkinek. Van családi Yt prémiumom is, azt meg én nem
használom ki, alig nézek 1-2 tartalmat rajta. A zenét meg ugye hanyagolom. -
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Ha már kép mizéria...
Azt mondja már meg nekem valaki, hogy az miért van, hogy bizonyos képeket, amiket az asszonynak küldök, és hangsúlyozom, hogy csak Bizonyos!!! képeket, hiába törlök ki, Imessage-ben, majd a törölt üzeneteket közül is törlöm, pár óra/nap múlva ugyanúgy ott lesznek az elküldött képeknél... ez kontkrétan 8 db kép, ami az istenért nem akar törlődni. Régóta probléma, már iOS 16 alatt is észrevettem. iCloud mentés az iMessage-re be van kapcsolva.
Nem tárhely miatt izgat, hanem, hogy az a pár db kép miért nem képs eltűnni -
Frontiner
aktív tag
válasz
alba-regia #314456 üzenetére
Szia!
Én megtaláltam a miértre a választ:
Belépsz Gmailre, Google fiók kezelése,Személyek és megosztás,Interakciókból mentett kapcsolatfelvételi adatok, és itt kikapcsolod.
Az Ios-t széttúrtam, de eszembe nem jutott voln, hogy Google beállításaiban keressem a megoldást. Köszi mégegyszer @ Zsolt_72 -
Frontiner
aktív tag
Hali!
Nektek nem csinál olyat az iMessage, hogy törlitek az ott elküldött vagy fogadott képet, aztán random idő múlva ismét megjelenik, mintha nem is lett volna törölve. 16.1 van fent. Ezt csak iOS 16 óta csinálja, 15.x... sose volt ilyen problémám.Sőt! Semelyik korábbi verzióval
Az a baj hogy elég sok képet kapok és fogadok így látványosan dagad az üzenetek mérete...
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest