- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Gyári Mail app eleve kuka, először azt hittem azért szemétkedik az app, mert freemail-t használok, aztán találtam egy tonnányi panaszt gmail-es címekre is, hogy azokat sem fogadja el sok esetben, és jön a az "incorrect user name or password" üzenet,aztán hosszas keresgélés után ráakadtam olyan válaszokra, hogy a Mail app maga dönti el egy algoritmus alapján, hogy egyáltalán engedi-e az email-ek Pop3 szinkronját,mivel ez az apple álláspontja szerint ez egy "komoly" biztonsági rés, ezért több címet,jelszavat eleve el sem fogad.
Gmail-es imap beállítás is sokszor fennakad a hálon,és a jön a "helytelen felhasználónév vagy jelszó" üzenet.
Akinek jó, annak jó, akinek meg nem,annak nem is lesz az -
-nincs lehetőség tárcsázó cserére
-van,gmali,outlook stb.
-elvileg kiolvasta az sms-ből az aktiváló kódot
-nfc-s fizető app nincs! Arra kizárólagos joga csak az ApplePay-nek van,de erdte mobilbank app van
-állítólag megoldható, volt aki kísérletezett vele.
-elvileg lehetGalaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Cyberbeni
addikt
Egy biztos, a sok ilyen automatikus 2FA kód, meg csomag értesítésre érdemes létrehozni egy külön contactot, amihez mindig hozzáadod a számokat és akkor azokat mind egybe veszi. Azon kívül meg lehet még pinnelni, ha jobbra elhúzod az egyik beszélgetést (vagy hosszan nyomva menüből), és akkor az mindig felül lesz.
-
-
plejik
addikt
Nem akrok beszólni, de szerinted egy iPhone topikban más készüléket fognak neked ajánlani?
De a kérdésedre a válasz, természetesen az iPhone én 2 éve tértem át androidról és azóta se bántam meg. Viszont Én nem biztos, hogy a 15 -öt venném gondolom nem a Pro-t tervezed, ha nem, akkor inkább 14 Pro, De ez csak az Én véleményem.
[ Szerkesztve ]
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest