- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Asztrofotózás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
feddel #288685 üzenetére
Nálam lényegében percenként szakadt miden hívás. Az nem volt már állapot. Amíg hetente 1-2 hívásnál fordult elő, addig nem zavart. Megvártam a 16.5-ot, azzal se múlt el a probléma, így nem nagyon volt mire várni. 1 hétre átköltöztem androidra dühből
de visszatértem végül és bevállaltam a resetet. Igazából én úgy vettem észre, hogy nem állítja alaphelyzetbe a telefont, hanem csak az IOS beállításokat törli.
Apple oldalán (https://support.apple.com/hu-hu/guide/iphone/iphea1c2fe48/ios) ezt írják róla:
"Összes beállítás visszaállítása: Minden beállítás – többek között a hálózati beállítások, a billentyűzet szótára, a helyzettel kapcsolatos beállítások, az adatvédelmi beállítások és az Apple Pay-kártyák – el lesznek távolítva, vagy visszaállnak az alapértelmezett beállításra. Az adatok és a médiatartalmak nem lesznek törölve."
Miután nekem a névjegyek és a hasonló dolgot google fiókból jönnek, így a telefon a wifi visszaállítás után rögtön használható volt/maradt. Persze utána app indításkor jöttek az engedélykérések és még most is eszembe jut ez az, vagy kiszúrom, hogy valami nem úgy működik, mint eddig.
Várj még ki, hátha lesz javítás, de nekem már olyan rossz volt, hogy nem volt mire várnom
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest