Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
Aktív témák
-
linkoln001
tag
nagyon megköszönném ha tudna nekem valaki segíteni, iPhone 4-em van 4.2.1-es szoftverrel, de nem tudom frissíteni a szoftverét. 5.0.1-re sem és 5.1.1-re sem, mert 3194-es hibakóddal kilép. elmentettem az SHSH-t tinyumbrellában, aztán a a cydiában ishshit-ben és még ígyis hibát dobott ki, aztán CFW-el probálkoztam ugyanezzel a hibával.
valami ötlet? -
linkoln001
tag
sziasztok!
mit csináljak akkor, ha az iphonera 4.2-ről cfw-t tettem 5.0.1-et és ezután az IOS frissítés után nem talált hálózatot. eredetileg vodafonos volt , ezzel aktiváltam és azt irja nincs szolgáltatás, ilyenkor mit kell csinálni? mi a teendő?
nincs elmentve SHSH -
linkoln001
tag
sziasztok
van egy iphone 4-em 4.2.1-es szoftverrel
és ha akarok bármilyen szoftot rakni mindig kiadja ezt a hibát:
3194
ezzel mit tudok csinálni? -
linkoln001
tag
mit lehet csinálni akkor ha az iphone 4-emen elszürkült a wifi? 4.3.3-on 04.10.01 modem fimware alatt.
-
linkoln001
tag
mit tudok akkor csinálni, ha gyári beállytások visszaállítása után, beragadt dfu modba, itunesnál is bevan kavarodva, 4.3.3 van rajta, nem engedi felrakni, 4.2-t elkezdi de 1015-el kilép, custom firmwaret nemtudok rakni szintugy, ugyanazzal a errorra kilép! " firmware baseband not compatible"
ha just dfu mdba akarom rakni redsnowwal, akkor az iphone rebootnál megakad. és ennyi, nem tudok vele mit csinálni. se a fix recovery, se a tiny umbrella nem tud vele mit kezdeni!valaki tud erre valami okosat mondani?
-
linkoln001
tag
a helyzet a következő:
CFW készítése megy már, azzal nincs gond, de restorálni akarom a CFW-vel akkor ezt adja ki: "The iPhone couldnt be restored because the firmware file is not compatible"
mindegyik sw-nél írja ki, kivéve ha simán rámegyek a restoréra akkor a 4.2-t akarja felrakni, de 3/4-g jut el. és ennyi.
tinyumbrellában pedig rámegyek a fix recoverybe akkor 2x újraindul és megint itunes logó!
fix recovery: bent van DFU módban a telefon elinditja a programot és azonnal be is zárja. -
linkoln001
tag
és ha redsnowba "just dfu mode"ba akarom rakni, akkor a iphone rebootnál megáll mindig és nem megy tovább
tuti szoftver baja van?
amugy a jelenség akkor jelentkezett amikor visszaakartam állítani a beállításokat! -
linkoln001
tag
Sziasztok!
olyan problémám van hogy van egy iphone 3gs-em
a tinyumbrella azt írja hogy 4.3.3 van rajta és 06.15.00 baseband, semmilyen szoftvert nem enged restorálni, egyedül a 4.2-t elinditja de 3/4-nél 1015-s hibával kilép.
a fix recovery programot magátol bezárni miután berakom dfu módba, és semmilyen custom firmwaret sem fogad el. tiny umbrella azt írja hogy van 4.1-es shsh mentés de ha rámegyek hogy start server, kb egész nap töltene.
mit lehet az ilyennel csinálni? -
linkoln001
tag
sikertelen a fixrecoveryvel
-
linkoln001
tag
volna egy iphone 3gse-m frissitettem a szoftverért 4.3.4-re (ipad basebandes)
de 1015-tel kidobta és csak egy logot mutat ami azt ábrázolja hogy dugjam a gépre az itunest pedig inditsam el
fixrecoveryvel probálkoztam,de sikertelenül. -
linkoln001
tag
válasz
linkoln001 #4148 üzenetére
köszi a tippet, fixcovery segített csak, de downgrade nem sikerült
azért köszönöm -
linkoln001
tag
válasz
vadászcsiga #4147 üzenetére
köszi megprobálom, rec bootal probáltam exit recoveryvt, de ugy nem sikerült...
-
linkoln001
tag
valaki adna valami tanácsot mit tegyek az iphonommal?
nem birom restorálni 4.3.3 alatt kierrrozik 1015-tel.
és most van egy semmire se használható iphonom. -
linkoln001
tag
miért nem birok restorézni?
iphone 3gs 8gb
firmware: 4.3.3
baseband 06.15.00
és kiirja hogy error 1015
most mit csináljak vele? -
linkoln001
tag
válasz
manchester85 #4055 üzenetére
hát ez elszomorít......
pedig egyik ismerősőm azt mondta hogy lehetséges... -
linkoln001
tag
volna egy iphone 3gs-m kérdésem hogy lehet ipad basebandet visszadowngradelni?
a fuzzybandet találtam mint programot és nem irja hogy nem lehet, hanem kiadja hogy downgrade, de ha rámegyek kiirja angolul hogy nem támogatott még ez a bb??? -
linkoln001
tag
Sziasztok!
hol birom megnézni azt hogy az iphone 4-em gyári független-e az imei alapján?
illetve hogy meddig garis.
köszönöm -
linkoln001
tag
válasz
makaveli666 #3642 üzenetére
1000 % nincs csak 100!
-
linkoln001
tag
sziasztok!
nekem olyan kérdésem lenne hogy van egy iphone 3gs-em ipad basebandes.4.3.3. IOS-sel
JB-keltem minden programot felrak, de ha megnyitom a skypot egyből bezárja.
mi lehet a gond?
ugyanilyen firmwarrel és ios-sel másik készüléken is ezt csinálta! -
linkoln001
tag
-
linkoln001
tag
válasz
Totheground #2676 üzenetére
igen itunes által volt, utána restoráltam és ugyanez lett az eredmény:///
valami más megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
linkoln001
tag
Iphone 3gs-emen 4.2.1 volt, frissítettem 4.3.3-ra és nincs térerő, nincs szolgáltató?
jailbrakeltem is, közben, mi lehet a gond?
T-mobilos amugy -
linkoln001
tag
frissítettem 4.3.3-ra az Iphone 3GS-em 4.2.1-ről előszőr nem törölt le semmit a telefonrol, olyan mintha 4.2 maradt volna rajta, de a szoftver verzio maradt annyi.
utána újraraktam a szoftver , na akkor jó lett, jailbrakeltem is , de nincs térerő, t-mobilos amugy, kiírja hogy nincs szolgáltatás!
mit tegyek? -
linkoln001
tag
mi van olyankor ha 3GS-en ujraraktam sw-t, mert nem engedete magát jb-elni, nem aktiváltam hanem jb-eltem, és most sikerült, de a megfelelő sim behelyézese után kéri a pin kodot de térerő nincs????!! ja és itunessal ugyanugy nem birok játékokat rátenni, mindig errort ir ki a játék telepitése után
ez miért van? -
linkoln001
tag
hidd el hogy lentebb fog menni az Iphone 4 ára!
ha kidobnak egy uj audit, akkor a mostaninak lemegy az ára, ez mindennnél így van még az iphonoknál is, csak mivel nem Milliókba kerülnek ezért nem Milliókat fog esni az ára, hanem csak 10-20 ezret, de ebben biztos vagyok hogy ha megjelenik Magyarországon Az I5, lentebb fog esni az I4 ára még ha nem 10-20 ezerrel, de inflálódni fog az ára!!![ Szerkesztve ]
-
linkoln001
tag
és Iphone 4-el kapcsolatban lenne egy olyan kérdesem, hogy ha vennék most egy UK vodás iphone 4-et , akkor azt az itteni vodafonnál is érvényes a széria szám alapján a garancia?
másik kérdés: hogy hallottam, hogy a vodafon függetlenit 9000 pár száz forintért?
ez mennyire valóság alapú?
és ha nekik bevinném ezt a UK vodás telefont, ezt is kifüggetlenítenék???!!! -
linkoln001
tag
válasz
FuRiONight #2164 üzenetére
az Iphone 4 ára nagy mértékben csak az új Iphone megjelenésével fog csökkeni!
-
linkoln001
tag
válasz
rolcsibácsi #2140 üzenetére
nyomtam restart is és ugyanugy fehér maradt a cydia!!!!??!??!?!?!?
-
linkoln001
tag
Sziasztok! olyan nyűgőm bajom van, hogy volna egy Iphone 3GS-esem, jailbrakelni szerettem volna, de nem sikerült.
az Iphonon 4.3.3 van letöltöttem a firmwaret. letöltöttem a redsnowot a.9.6.rc15-t becsekkoltam a fájlt minden okés, végigfutott az alkalmazás, kiirja hogy done! rámegyek hogy finish, a telefon befejezi a jailbraket, ujranidul a telefon, és a menüben megjelenik a cydia mint ikon, de az ikopn tiszta fehér és ha rámegyek egyből kilép és nem birok rá játékokat telepíteni, tehát nincs jailbrakelve( ez azt jelenti, mert ismeretlen hibával kilép a játék telepitése végénél az itunesba),ötletek?
mit lehet vele kezdeni?
válaszokat előre is köszönöm! -
linkoln001
tag
a gevey simről sem szabad kérdezni?
mert az 1. hsz-ben nem írjátok hogy nem lehet kérdezni. vagy ebbe tartozik a sim unlock is? -
linkoln001
tag
kérdés: Iphone 4-en se lehet még használni a bluetoothot ugy mint egy nokián?
Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Politika
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...