Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Video digitalizálás
- Lézervágás, gravírozás
Aktív témák
-
Quiksilver
aktív tag
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
vadászcsiga #43327 üzenetére
Akkor azért még sem volt olyan rossz választás az az iCase tokom
vadászcsiga: Jaja, nálam ment ez a téma, hogy mennyire jó/ rossz egy ilyen tok, mint mondjuk egy bumper
[ Szerkesztve ]
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
manchester85 #41485 üzenetére
Ütődés, esés ellen valóban nem véd (bár még erre nem volt szükség, hogy megtapasztaljam), viszont a zsebkarcok ellen nagyon jó, ami számomra nagyon fontos (farmerom zsebei elég szűkek, vagy ha válltáskában van, akkor ugye ott meg a kulcsok és egyéb kacatok vághatják haza)...és ahogy írtad nem utolsó sorban elegáns. A két kezes műveletet pedig már kifejezetten megszoktam
szerk.: Félre értés ne essék, nem meggyőzni akarok senkit ezen tokok hasznosságáról, csupán elmondtam az én meglátásomat
[ Szerkesztve ]
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
(ÉN)közPONT #41482 üzenetére
Megmondom az igazat műanyag ill. aluból készült tokokat nem nagyon tudok mondani, mivel csak bőr tokokban gondolkodtam...de biztos van itt a fórumban olyan, aki többet tud segíteni ezen a téren
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
(ÉN)közPONT #41480 üzenetére
iCase Leather
Nem olcsó, de minőségi (és ha jól tudom hazai)
-
Quiksilver
aktív tag
Tud valaki véleményt mondani az iCase Slim Fit szériáról? Nagyon Kacsingatok az "Espresso" verzió felé
-
Quiksilver
aktív tag
Príma. Köszönöm
-
Quiksilver
aktív tag
Lehet amatőr kérdés, de ha meg akarom nézni, hogy mennyi kb-ot használtam használtam fel mobil internetezéskor, akkor az "Elküldött", vagy a "Fogadott" mellett lévő számot nézzem?
-
Quiksilver
aktív tag
Újabb (amatőr) kérdésem lenne, jó pár telefon szám át van már mentve a telóra, de pl anyám is ha hív Ismeretlennek írja ki
mit rontottam el a mentésnél?
-
Quiksilver
aktív tag
Köszönöm szépen a segítségeket
-
Quiksilver
aktív tag
Ismét feltennék egy kérdést, ami lehet amatőr mi voltomra utal, de sehol nem találtam infót erről: ha regisztrálók egy Apple ID-t ergó, hogy tudjak letölteni alkalmazásokat, akkor azért számít fel valami díjat az Alma? (Magyarul belépési díjat)
hemaka: Köszönöm szépen, csak azért kérdeztem mert meg kell adni bankkártya adatot is meg stb. stb, de gondolom ez akkor a későbbi vásárlás miatt van
[ Szerkesztve ]
-
Quiksilver
aktív tag
Tegnap sikerült beszereznem egy Iphone 4-et és minden jó és szép viszont beszélgetéskor alig hallom a másik felet
Van valami ötlet erre?