Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• vadászcsiga

félisten

válasz neooen #41242 üzenetére

Nagyon szívesen, ha van még kérdésed jöhet. Bar látom neked csak az van ;]

• Xero

nagyúr

1. A legújabb generációkkal nyilván nincs tapasztalat, de a több mint három éves 3G-m még a mai napig simán bír egy napot.

2. Semennyit. A Navigon csak akkor generál, ha részt veszel a forgalom figyelésben. Alapvetően egyik sem.

3. Tok. Kismillió. Ha normálisan használja az ember akkor felesleges. A már említett öreg 3G-m kijelzőjén 1-2 karc volt ennyi idő után. A hátsó műanyag köpedelem volt, de ez egy 4S-nél nem mérvadó. Én simán csupaszon használom október óta. Zsebben tartom, autóban passzív tartóban, itthon dockban. Semmi baja.

4.
    A Dock connectoron tudod tölteni első sorban a készüléket. Ezen kívül még képes hang és video átvitelre is. Én egy asztali dockot használok töltésre és az autóban egy Alpine fejegységen van dockolva néha.

5.
    Át.

6.
    Hang és adat átvitelre (nem file küldözgetés).

7.
    Gyári nagyon, viszont elérhető a store-ban több app is amivel pillanatok alatt áthidalható a probléma. Én éppen egy dlna serverről nézek wifin keresztül egy avi file-t a telefonon. ;)

8.
    http://www.apple.com/iphone/compare-iphones/

9.
    What Does It Mean to Jailbreak an iPhone?

• jimhun

senior tag

Nincs mit,

A feltett kerdesekre megprobalok valaszolni bar egy csomorol sejtelmem sincs...
    1. nem tudom, de nekem a 3GS 2 ev utan meg mindig birja egy napig siman.
    2. sejtelmem sincs sosem hasznaltam semilyen navigaciot, csak sima GPS-t meg mapot, de nem navigalasra.
    3. En Invisible Shield-et hasznalok elore, ami szinte karcolhatatlan, viszont furcsa "narancsbor" szeru anyaga van, hatra sima folia es mondjuk egy ezust fem hard tok (ami nem mindig van rajta, neha bumper van)
    4.A dokkolo az ez a hifire meg ra tudod kotni egy sima vezetekkel, de vannak olyan dokkolok amik hangfallal egyutt vannak pl nekem egy ilyen van meg egy ilyen de millio fajta van ezeken kivul szinte barmilyen arban.
    5. Latom feljebb mar valaszoltak.
    6. Latom feljebb mar valaszoltak.
    7. Sosem neztem mast csak youtube videot, de ha jol tudom, ha megfeloen konvertalt filmet raksz ra akkor siman viszi (mp4, ??)
    8. A 4s-nek jobb a kamerja, van remegescsillapito a videofelvetel alatt, lenyegesen gyorsabb a mukodese (bar nekem a sima 4 is eleg gyors), van benne Siri ami ilyen szemelyi aszisztens dolog, kerdezel azt valaszol. Meg biztos sok mas is...
    9. jailbreak, a telefon "feltorese" ami altal olyan programokat is tudsz rakni ra amiket az Apple nem enged be a boltjaba(Appstore). Pl Bluetooth kuldo progi(celeste), ami utan barmit tudsz kuldeni a telefonnal. Rengeteg jo program van amit csak JB utan tudsz rarakni. Igazabol ha teljesen ki akarod hasznalni a telefont akkor nem art egy JB.

Na ennyi, remelem segitettem

• Mr. Teddy

őstag

Nekem ezek a véleményeim a kérdéseidre, nem feltétlen tapasztalat:

1. Nem tudni, fél éves modell. De ha nagyon rossz, lehet akksit cserélni.
    2. Úgy tudom adatforgalmat nem generál, ezért lehet rendesen külföldön is használni
    3. Google a barátod, bár én személy szerint nem használok tokot, mert azzal kb kukába dobnám a telefon dizájnát.
    4. Dokkolón keresztül az alsó aljzaton keresztül köthető rá hifire, vagy számítógépre, temrészetesen a klasszikus jack kimenetet is rá lehet kötni hifire.
    5. Természetesen át lehet, számtalan leírás található az interneten (szintén google).
    6. Amire általában a telefonoknál, kihangosító leginkább, vagy ios alapú eszközök közti kapcsolat megteremtésére.
    7. A beépítettjéhez normál esetben át kell konvertálni a videót, de ez a procedúra kváltható azzal, hogy feltesz az ember egy avi lejátszó progit, ami tökéletesen megy.
    8. Hirtelen: proci, kamera, 720p->1080p videó, Siri, BT4, de google szintén kiad rengeteg dolgot, szerintem luxus rákérdezni ilyenre fórumon, mert senki nem tudja grammra pontosan az eltérést, ne kérj meg mást arra, hogy helyetted elvégezze a gugli munkát :)
    Ja és véleményem szerint az, hogy tuti nem vennék régebbi modellt.
    9. Szintén google, ez majd akkor jön szóba, ha már elméletileg tudod mi fán terem az iphone alapból.

Aktív témák

Hirdetés