- Steam Deck
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én viszont neeked mondanék ellent... bizon az én környezetemben akadnak akik épp egy almáért vállalnak rengeteg adósságot vagy odaadná fél veséjét, .. rá se néznének androidra mégha sokszor jobb vétel,, vagy jobb képeket csinál, jobb tár/üzemidő.. nem érdeklo csak a hiányos alma legó.. nade nem vagyunk egyformák.
Bónusz kérdés: mi az a utazókártya mód? nemn találtam rá releváns választ. -
spect80
senior tag
Annyira azért nem jár tévúton. Nem tudom mit tekintesz a környezetednek, de elég csak ezen a fórumon megnézni mit kap aki az apple-ről nyilvánít negatív véleményt. Egyből jön a "savanyú a szőlő", "irigységből mondja, mert neki nem telik rá" meg az összes olyan "érv" ami arra enged követeztetni hogy még a fanok közül is sokan státuszszimbólumként tekintenek az iphone-ra. Nálunk a cégnél egy felsővezető nem is tudja értelmezni hogy nem automatikusan a legújabb, legjobb iphone-t kapja, hanem választható android is.
Tekintve hogy a 16e 300k (persze tudom a forint, meg az áfa, meg stb.) de a feature set-je házon belül és Android fronton sem versenyképes ennyiért nem tudom elképzelni hogy valaki észérvek mentén és nem divatból vesz ilyen telefont
Új hozzászólás Aktív témák
ma Funkciók és hiányosságok kissé érthetetlen egyvelege e telefon lételeme.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest