Hirdetés
- AMD FX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
1eske
tag
Sziasztok!
Egy 7. generációs iPadhez szerettem volna tokot vásárolni, a következő típusra esett a választásom:
https://istyle.hu/moshi-versacover-tok-ipad-pro-10-5-ipad-air-kavicsszurke.html
Megvásárlás után azt tapasztaltam, hogy nem marad a tokban a tablet, mert kicsúszik a sarka a tabletnek. Ez mitől lehet? Elvileg a 10.5-es iPad Pro tokoknak kompatiblisnek kéne lennie ezzel az iPaddel, nem?Esetleg ismertek bevállt típust aminek szintén hajtogatható a coverje, mint ennek?
-
1eske
tag
Sziasztok!
Kicsit nehéz kérdés lesz, de hol lehet kapni még iPad Air 1-hez kihajthatós tokot?

Nem igazán találni már sehol, főleg nem olyat amit én keresek. Bármilyen hasznos tanácsot elfogadok!

-
1eske
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Áh értem, akkor nincsen visszaút.
Igazából 10 és 12 között annyira sok új funkció nincs ami megérné a kockázatot. Tehát oké, ott a dock meg a kicsit másmilyen UI, de ezek annyira nem mozgattak meg. Inkább az alkalmazások inkompatibilissé válása ami aggaszt, mert sok appot nem enged felrakni se, mondjuk az alapok így is működnek szerencsére.
-
1eske
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Biztosan? Régebben volt rá módszer hogy pár hétig engedte az Apple, hogy visszarakj régebbit, de akkor lehet csak eggyel korábbi verziót lehetett?

-
1eske
tag
válasz
bendeguz76
üzenetére
Na igen. Ezt azért válasszuk szét.
Az "őskori" iPad Air tulajok, ahogy én is arra kíváncsiak hogy iOS 9/10-hez képest van-e gyorsulás/lassulás vagy sem.
Az egyértelmű, hogy 11-hez képest jobb lett, de ez nem igazán releváns infó számunkra akik régebbi rendszeren vannak.
Nagyon gondolkozom én is, hogy feltegyem a 12-t. Az lenne a kérdésem, ha mégsem jönne be vissza tudom tenni a a 10.3.3-at? Ha igen, hogyan?
-
1eske
tag
Talán nem sok emberhez nem fog szólni ez a komment, de hátha:
Van itt valaki akinek még iPad Air-je (iPad 5) van és 10.3.3 van rajta? Gondolkozom hogy frissítsek 12-re, de nem tudom mennyivel lesz lassabb mint a mostani.
A sebességével vannak gondok, de lehet jobban járok ha inkább újrarakom ugyanazzal a verzióval? (Ha egyáltalán lehet ilyet icloud backuppal)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest