Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
Hát nem tudom, de nekem több mint 2 éve van meg a Pi de még nem igazán találtam olyan filmet amivel ne bírkózott volna meg.
1X nem értettem hogy miért akad, akadozik lejátszás közben, de rájöttem ha hálózaton van, akkor sunyi módon elkezdte az egyéb kiegészítőket frissíteni, telepítgetni.
WiFi-t ki húzom, oszt röccenés nélkül megy a lejátszás. Vagy 1 órával előbb bekapcsolom, és ez alatt kész az update.
Az igaz hogy nem olyan fürge mint az ATV, de ez legalább mindent filmet lejátszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest