Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
TakenUser
üzenetére
Szerintem az iPad 10 is eleg lehet, de jelenleg hosszu tavra nem vennem. Valoszinuleg a kovetkezo iPad erosebb rancfelvarason fog atmenni. (Apple eseteben erdemes a generacio valtast megvarni, es utana vasarolni! Az ujjat vagy a regit, attol fuggoen, hogy mi hogyan alakult…)
Szoval, ha nem sajnalod ra a penzt, akkor Air, vagy varsz az uj iPad-re (pletykak szerint jovo tavasz, de ugye semmi se biztos). Esetleg veszel egy alap iPad 10-et 64 GB-al, 256-ost nem vennem… -
zaskar
senior tag
válasz
TakenUser
üzenetére
Meg lehet említeni még különbségként azt, hogy az iPad 10 kijelzője nem laminált, az iPad Air kijelzője viszont igen. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a nem laminált kijelző használat közben kicsit hangosabb, "kopogósabb", és ez akár ujjal, akár pencillel történő kezelés során is észrevehető. Ez a jelenség sokakat egyáltalán nem zavar, másokat -pl. engem -igen. A leírások szerint a laminált kijelzőn a pencillel pontosabban lehet dolgozni, mivel a kijelző rétegei között nincsenek légrések. A laminált kijelző egyetlen hátránya az ára, mert drágább előállítani, így cserélni is, ha szükség lenne rá. Tehát az Air magasabb árát részben ez is indokolja.
-
Relax420
junior tag
válasz
TakenUser
üzenetére
Az M-es chip miatt az AIR “suhan”+ ha érdekel az A.I., valahol olvastam, hogy ahhoz kell az M-es chip+(szerintem neked ez számít leginkább, ha főleg Zoom megbeszélésekre használod) a selfie kamera fektetett tájolású, minden előző generációs iPad állított (mint bármelyik mai mobilon)+a kora miatt az valószínűleg tovább lesz szoftveresen támogatva
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest