Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Acula M.D.
üzenetére
Én sem értelek.
. Eleve van olyan lehetőséged, hogy több ablakos böngészés, de a több tab sem probléma, ha van egy billed és egy egered, akkor gyakorlatilag van egy Mac Air-ed is egyben. Én pont hogy ezt a noti dolgot akartam ezzel áthidalni, mert nekem meg a legtöbbször bőven elég a tab, és sokkal használhatóbb, kézbevehetőbb a nem komoly melóra. És már nagyon elegem volt abból, hogy teló+tab+noti+asztali gép. Most teló meg tab van és az én igényeimnek ez bőven pont jó.
. Nyilván van, akinek nem, annak meg egyszerűen át kell gondolnia, hogy mi a legjobb. Olyan is van, amikor sajnos szinte mindegyik kell az általam felsoroltakból. Ezt neked kell tudnod.
.
Nekem az M1 chipes 12.9-es Pro bőven elég képszerkesztésre, video editálásra a drónos és egyéb munkákhoz. Nekem nem pénzt keres a "flotta", saját használatra ez nekem bőven elég. Akinek viszont igen, az gondolom, nem ilyen "gépparkkal" tolja.
. -
Roland861010
veterán
válasz
Acula M.D.
üzenetére
Miért nem kényelmes a több tabos netezés ha már van magic keyboardod is?
De ezt mindenki maga érzi.Nekem csak a virágbolt használta hiányzik iPadrol.
Ha ezt megtudnám oldani semmi bajom nem lenne vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Eleve van olyan lehetőséged, hogy több ablakos böngészés, de a több tab sem probléma, ha van egy billed és egy egered, akkor gyakorlatilag van egy Mac Air-ed is egyben. Én pont hogy ezt a noti dolgot akartam ezzel áthidalni, mert nekem meg a legtöbbször bőven elég a tab, és sokkal használhatóbb, kézbevehetőbb a nem komoly melóra. És már nagyon elegem volt abból, hogy teló+tab+noti+asztali gép. Most teló meg tab van és az én igényeimnek ez bőven pont jó.
.
.