Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Eriksen
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha számodra fontosabb a videó szerkesztés, photoshop vagy hasonló kreatív munkák, akkor én az Air-t javasolnám. Ha a kényelmes tartalomfogyasztás a gyakoribb felhasználás és ez egészül ki kreatív feladatokkal, aminknél kisebb kompromisszumokat tudsz kötni az asztali programok funkcionalitásához képest, akkor az iPadet javasolnám. Én jelenleg csak ismerkedem a final cut-al egy M1-es iPaden, 1 hónapja van meg a készülék, de többet használom külső monitorral, nekem megfelel.
-
Parson
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
iPad mini-t megtartanám és a macbook Air M1-et venném. De ez nagyon szubjektív vélemény, nekem ez vált be. Nevezetesen nekem van is macbook Air M1-em (külsö 28" 4K UHD monitorral) és iPad 8 32GB táblagépem is... kiegészitik egymást teljes mértékig, mert amig az egyik jó vmire, addig a másik más vmire és nem felcserélhetöek. Eképpen egyetlen iPad Pro M2 nem váltaná ki nekem a kettö gépet - nálad viszont lehet hogy müködne, ezt neked kell eldönteni, mi a kényelmes és célravezetö / hatékony megoldás számodra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Air (4th generation) 64GB LTE Space gray 95% akksi + Apple pencil 2 + Tok Megkímélt
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bigme HiBreak Pro Color e-ink 5G 8/256GB
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest