- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Szellőzésre kihegyezett, "lopakodó" Corsair ház jött a megfizethető szegmensbe
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Projektor topic
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alba-regia
aktív tag
válasz
dzsampi
üzenetére
Nekem hordozós tablet kellett zeneoktatáshoz, egyéb feladatokhoz. Előbb egy olcsóbb Androidost vettem, használhatatlan volt. Utána egy drágábbat. Azon viszont az alkalmazásaim egy része nem megfelelően működött. Így esett a választás az iPad Mini 6-ra.
Egyáltalán nem bántam meg! Nagyon erős kis gép még mindig. Néha Lumában 4k videókat is vágok rajta. A renderelés nem marad el mérföldekkel az M1 Pro iPademtől. -
bmakszim
őstag
válasz
dzsampi
üzenetére
Nehéz megmondani, a jelenlegi modell már 2 éves lesz szeptemberben. De a miniket nem updatelik túl gyakran. Lassan rebesgetik a frissítést.
Ha engem kérdezel, szerintem tavasszal jön új modell, de max új cput, meg kamerát fog kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest