- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Logitech z-5450 digital 5.1 speker system
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igazából arra jöttem rá, hogy két okkal szabad ipad pro-t venni:
1. Fotókat szerkesztesz - LR, PS
2. Videót vágsz max vloggerkedés (akár pl. Magyarosi Cs. szinten) vagy egyszerűbb szinteken - Davinci ResolveIgen, ezekben tényleg adja amit kell, biztos vagyok benne, hogy apple komoly pénzt adott mindkért programozó cégnek, hogy megfelelő app legyen hozzá a készülékén.
Marketingből is jeles, hiszen pont a fotósoknál és vloggereknél látszik min vágnak és szerkesztenek, meg is van a kitchenaid effect.És ennyi, minden másban legalább tud annyit egy pro samsung tablet de inkább többet is.
Böngészni, youtubozni, tiktokozni pedig úgyis mindenen ugyan olyan flow élmény, szóval ott lényegetelen is a választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest