Hirdetés
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini PC
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dangerzone
üzenetére
Szia.
Ha erről előre nem tájékoztatták, hogy erre készüljön, és övé a felelősség, akkor semmiképpen sem fizessetek. Ilyenkor azért ezt vállalni kell a szerviznek, hogy az ügyfélnek ne legyen kára ebből.
Ahogy írták a békéltető testülethez kell fordulni. Hamar lezavarják.
Szerintem jó ha minden írásban történik, annak van nyoma. -
válasz
dangerzone
üzenetére
először szépen kultúráltan elmondani nekik, hogy ha kárt okoznak, akkor azért felelősségel tartoznak, és meg kell téríteni - nem kedvezményesen, nem szívességből, hanem felelősségből és maradéktalanul
az ár pedig egy vicc, nagyon sok, gazdasági tk. 20-30ezret sem ér az egész készülék, sőt igazából már az akkucserét is elengedtem volna és vettem volna egy 40-60ezer közötti iPad 5/6/7et ami éppen akad olcsón
ha ez nem megy, akkor veszekedni is meg kiabálni, de abból úgysem fog túl sok jó kisülni, szóval ezt egyáltalán nem javaslom
ha nem lehet semmiképpen rávenni őket 1) vásárlók könyve 2) békéltető testület
én a 2)-t javaslom: online kitölthető, 1-2 héten belül sorra is kerültök és hatóságként eljárnak, hogy érvényesítség ezt a kártérítéshez való jogodat
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest